gutter:

Dette klarer ikke gutter seg uten

Lurer du på hva gutter ikke klarer seg uten? Vi har svaret!

Publisert Oppdatert

Det er mange ting vi jenter ikke klarer oss uten, men hva er gutter egentlig avhengig av? Vi har svaret!

Tv-spill
Ok, kanskje ingen hemmelighet? De fleste gutter har en stor kjærlighet for X-boxen eller Playstationen sin. Dette er som en hobby for dem, og de lurer vel egentlig på hva de skulle gjort uten den!

Sport
Enten driver de med en sport, som fotball, håndball eller hockey eller lignende, eller så ser de det på tv. De fleste gutter trenger en sport å interessere seg for. Vi jenter er ikke alltid like interesserte i sport, men vi er fullt klare over at gutter elsker det!

Kompiser
Vi jenter må ha hvert fall én venninne vi kan stole på, og sånn er det faktisk med gutter også! De har ikke guttekvelder på lik linje som vi jenter har jentekvelder. Men de henger med kompisene sine, snakker om jenter, og har det gøy sammen!

Kule klær
Dette gjelder kanskje ikke absolutt alle gutter, men mange gutter bryr seg faktisk om hvordan de ser ut! De tenker over hva de har på seg, og passer på så ting matcher så de ser kule ut for oss jenter!

Hårgelé
Dette har vi kanskje merka allerede? Vi jenter er utrolig heldige med håret vårt. Hvis vi forsover oss trenger vi ikke å tenke så mye på at vi ikke rakk å spraye og fikse det. Vi kan jo bare sette det i en strikk, så er det greit. Gutter derimot, de er jo nødt til å ta i hårgelé for å få håret til å se ut som det skal!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning