tv serie:

Dette er PLL

Her får du vite alt du trenger å vite om Pretty Little Liars!

Publisert Oppdatert

Tv-serien Pretty Little Liars har blitt mer og mer populær. Serien handler om fire jenter, og deres hemmeligheter som er holder på å bli avslørt etter at venninnen deres forsvinner og senere blir funnet død. Her får du vite alt du trenger å vite om serien!

Pretty Little Liars er en amerikansk drama-thriller serie for ungdommer. Serien har vært på skjermen i USA siden 2010, og det har kommet 4 sesonger! Serien handler om jentene Spencer Hastings, Aria Montgomery, Hanna Marin og Emily Fields. De bor i byen Rosewood i USA. Vennskapet deres forandres og faller fra hverandre etter at lederen av gjengen deres, Alison DiLaurentis forsvinner. Jentene begynner å motta meldinger fra en mystisk avsender som kaller seg ”A”. A vet om alle hemmelighetene deres, til og med som bare Alison visste. ”A” truer meg å avsløre alle hemmelighetene deres. Jentene finner etter hvert ut mer og mer om denne ”A” og hva som skjedde med Alison.


Klikk videre for å lese om skuespillerne.

Troian Bellisario

Troian er amerikansk, og er født og oppvokst i Los Angeles. Hun debuterte som skuespiller allerede som 3 åring, og har siden den hatt mange jobber. Troian spiller rollen som Spencer Hastings i serien. Spencer Hastings er en veldig rik og smart jente og hun har et skikkelig konkurranseinstinkt. Hun var Alisons beste venn, og den eneste som faktisk turte å si i mot lederen av gjengen.

 

Ashley Benson

Ashley Benson er 23 år og jobber både som skuespiller og modell. Hun er nok mest kjent for rollen sin i ”Days Of Our Lives”. Hun har rollen som Brit i den nye filmen Spring Breakers. I PLL spiller hun rollen som divaen Hanna Marin. Etter at Alison forsvant tok hun over rollen som den mest populære jenta på skolen.

Shay Mitchell

Shay Mirchell er en Canadisk skuespiller på 26 år. Hun har gjort mye forskjellig skuespillerarbeid, som å spille i reklamefilmer og musikkvideoer. Hun er mest kjent for rollen sin som Emily Fields i Pretty Little Liars. Emily er en kul jente med bra klesstil. Hun er lesbisk, og hadde lenge følelser for Alison.

 

Lucy Hale

Lucy Hale er 24 år og er fra USA. I 2003 var hun med i reality programmen American Juniors. Hun har spilt i flere filmer, bland annet A Cinderella Story: Once Upon a Song. Hun spiller rollen som Aria Montgomery i PLL. Aria blir sett på som ”den rare jenta”. Hun skiller seg ut fra de andre jentene i gjengen, hun er kreativ og interesserer seg for å strikke og skrive. Aria er selvsikker og vet akkurat hva hun vil og ikke vil.

 

Sasha Pieterse

Sasha Pieterse er en skuespiller, modell og sanger fra Sørafrika. Hun har bodd i USA siden hun var 3 år gammel. Hun har hatt mange forskjellige skuespillerjobber, men er mest kjent for sin rolle som Alison DiLaurentis i Pretty Little Liars. Alison DiLaurentis var den mest populære jenta på skolen, og lederen av jentegjengen. Hun forsvant, og ble senere funnet død.

 

Har du sett på Pretty Little Liars? 

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning