Mote

Dette er motetrendene for 2016!

I år er det dine naturlige trekk som gjelder!

Foto: Foto: Screenshot fra Instagram @kendalljenner
Publisert Oppdatert

Akkurat som i fjor, kommer det nye motetrender i år også, og nå kan vi avslører de 10 mest populære trendene du må få med deg dette året!

De gode nyhetene er at denne gangen er det en naturlig look som gjelder, og så klart er det også litt glitter inkludert!

#1 Glitrende øyenskygge
Selvfølgelig må glitter være med i trendene i år også! Det ser ut som litt glitter over øynene er prikken over i-en på festlooken i 2016, også andre dager enn nyttårsaften!

Foto: Foto: Etsy.com

#2 Oppoverbørstede øyenbryn
Denne trender startet i fjor, men fortsetter også i 2016. Fyldige bryn som er børstet oppover er fortsatt like populært og kommer ikke til å gå av moten med det første!

#3 Naturlige lepper
Forbered deg på å kysse Kylies lip-challanger farvel, for i år er det din naturlige leppeform som gjelder! Boble-lepper og harde lip liner-kanter byttes dankes i år ut av naturlige leppeformer. Det er altså ikke meningen at du skal gjøre leppene dine unaturlig store.

Foto: Foto: Screenshot fra Instagram @caradelavingene

#4 Naturlige "spot on" konturer
Velg deg ett spesielt punkt i ansiktet og fokuser på det. For eksempel kinnbeinene, skjeven eller nesen. Dette gir deg en mer naturlig look. Vis frem de flotte ansiktstrekkene du allerede har og dropp de unaturlige formene!

#5 Rosa kinn
Plasser en liten smule rosa blush på rett under kinnbeinene dine, og du ser våken ut uansett hvor trøtt du føler deg! Pass på å ikke bruke for mye. Husk: Naturlig! Akkurat slik som vakre Demi Lovato på bildet.

Foto: Foto: Screenshot fra Instagram @gigihadid

#6 Naturlig neglfasong
Også er her stikkordet "naturlig". Uansett om du velger å ha korte eller lange negler, er det den naturlige buen på neglene som gjelder. La de vokse av seg selv, eller fil neglene i samme bue som du har på neglbåndene der neglene vokser fra for å få den perfekte formen!

#7 Kreative negler
Om du derimot skal pynte neglene dine, trenger du hjelp av kreativiteten! Selv om den tynne, hvite kanten på de franske neglene aldri går av moten, tas de nå opp til en nytt nivå og får en morsom tvist - bare sjekk ut bildet ved siden av!

Foto: Foto: Screenshot fra Instagram @kendalljenner

#8 Smykker
I år er det populært med smykker også andre steder enn rundt halsen og håndleddene - nemlig i håret! Smykkene må gjerne være litt store og pompøse, men likevel elegante. Vil du bruke smykker andre steder også, er dette bare enda kulere!

#9 Kort hår
Dropp sparingen - i år er det den korte sveisen som gjelder! Hvis du har vurdert å klippe deg, er det i år du burde ta sjansen og utføre det! Selv om håret er noe av det mest skumle å endre, vokser det jo alltids ut igjen...

Foto: Foto: Screenshot fra Instagram @ddlovato

#10 Fletter og hestehale
Dette vil så klart aldri gå av moten, men i år vil de få en ny vri! Den høye hestehalen blir for eksempel senket lavere og den tradisjonelle fletten blir byttet ut med tvisten.

Foto: Foto: Screenshot fra Instagram @jinsoonchoi
Foto: Foto: Screenshot fra Instagram @mpnails
Foto: Foto: Screenshot fra Instagram @officialrodarte
Foto: Foto: Screenshot fra Instagram @joanaslichtpoesie
Foto: Foto: Screenshot fra Instagram @publicschool

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning