Julia:

Dette er Julia!

Julia er mye mer enn bare et blad. Følger du oss overalt?

Publisert Oppdatert

Julia-universet er stort, og det bare vokser og vokser! Her følger en oversikt over hva Julia er og hvor du finner oss.

Julia-bladet

Hovedsaklig er jo Julia et jenteblad! Vi kommer ut hver tredje uke, har alltid et spesielt tema (for eksempel "sminke"), og er alltid fullt av kjendissladder, intervjuer, mote, skjønnhet og lure tips og triks for jenter. I ca hvert tredje nummer har vi en moteserie med en Julia-leser som modell. Her kan du lese om hvordan du kan søke! Juliabladet koster koster 52 kroner, og selges i de fleste dagligvarebutikker og kiosker. Det går også an å abonnere på Julia, og få det hjem i postkassa litt før det er i salg i butikken. Redaktøren i Julia heter Kirsti. Du kan skrive mail til Julia på [email protected]

Julia Spesial

Julia Spesial er et ekstra Julia-blad som kommer ut ca tre ganger i året. I spesialen er det ekstra fokus på ett tema, for eksempel "mote" eller "sommer". Av og til lager vi egne kjendisspesialer som følger med på kjøpet, for eksempel "Twilight" eller "One Direction". (1D-spesialen er i salg 2.juli). Spesialen koster 53 kroner, og selges i de fleste dagligvarebutikker og kiosker. Det går ikke an å abonnere på Julia Spesial, og de inngår ikke i Julia-abonnementet.

Julia.no

Julia.no er siden du er inne på akkurat nå! Her er det helt gratis og uforpliktende å være. Hver dag publiserer vi 1-2 saker om temaer som Julia-jenter bryr seg om, og hver uke er det nye konkurranser det er helt gratis å være med på. Sjefen på Julia.no heter Randi, og her kan du kontakte henne. Julias redaktør Kirsti har også Julia-profil, her finner du den.

Julia på Facebook

Julia-bladet har sin egen fan-side på Facebook! Her finner du linker til de kuleste Julia.no-sakene våre, i tillegg til litt ekstra småstoff som videoer, vitser, bilder og liknende som du ikke finner på Julia.no. På Facebook kan du dessuten stille spørsmål direkte til redaksjonen, og være 100% sikker på å få svar innen kort tid. På Facebook kan du også få ønske deg plakater til Julia-bladet! PS: Man trenger ikke å ha Facebook-profil for å besøke Julia sin fan-side.

Her finner du Julia på Facebook

Julia-bloggen: Jenteredaksjonen

De siste to årene har jentene i Julia-redaksjonen skrevet en egen Julia-blogg! I bloggen får du sjansen til å bli bedre kjent med de kule jentene i Julia-redaksjonen, og få se hva de driver med fra dag til dag. Delta i konkurranser, få en sniktitt på kommende Julia-blader og se hvordan det ser ut "backstage" på mote-opptak og kjendisintervjuer.

Her finner du Julia-bloggen Jenteredaksjonen

Julia på Instagram

Ganske nylig opprettet Julia sin egen konto på Instagram. Instagram er en gratis app for smarttelefoner, hvor man kan dele bilder og følge andre som gjør det samme. Her poster redaksjonen jevnlig bilder av hva vi driver med akkurat NÅ, og vi følger alle som følger oss! Av og til deler vi Instagram-bildene på bloggen og Facebook også. Brukernavnet vårt er juliabladet.

Julia skoledagbok

Julias skoledagbok er i salg nå, og proppfull av Julia-innhold. Her finner du smarte tips fra Julia-lesere, fakta om kjendiser, kjendisbursdager, fire kule postkort, to plakater, og selvfølgelig notatsider og vennesider i fleng. Det følger også med et knallgult Julia-nett. Skoledagboken koster 165 kroner, og er i salg i de fleste dagligvarebutikker og kiosker, pluss bokhandler.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen