musikk

Dette er Austin Mahone

Bli kjent med "Baby Bieber".

Publisert Oppdatert

Hvis en artist kan bli så stor stjerne som Justin Bieber gjennom å poste videoer på YouTube, er det bare naturlig at det vil flomme over av andre som også vil prøve. De fleste vil aldri bli store, men innimellom dukker det opp sånne som Austin Mahone.

Austin Mahone begynte å poste videoer pånYouTube sommeren 2010, og det ble raskt tydelig at denne fyren hadde stjernepotensiale!

Han gjorde aldri noe forsøk på å late som han ikke var inspirert av Justin. Han har lagt ut massevis av coverversjoner av Justin-låter på youtube-kanalen sin.

Sjekk ut denne nydelige versjonen av Justin Bieber-låten «Up»:

</p> <p>Klikk deg videre for å høre Austins nyeste singel.</p> <p> </p> <p>For rundt et år siden ga Austin ut sin aller første singel, og i februar kom den dansevennlige «Say your’re just a friend» med selveste Flo Rida med på laget. Her er den:</p> <p> <iframe height="380" src="http://www.youtube.com/embed/Po3h5nObU50?rel=0" width="630"/> </p> <p>Klikk deg videre for flere fakta om Austin.</p> <p> </p> <p>Austin ble født i San Antonio i Texas i USA den 4. april 1996.</p> <p>Siden han er blitt så berømt, går ikke Austin på vanlig skole. Han får undervisning hjemme (men dette er ikke uvanlig i USA).</p> <p>Austin er blitt plukket ut til å være en av oppvarmerne for Taylor Swift når hun drar på turné med sitt nyeste album, Red.</p> <p>Her forteller Austin selv om hvordan han har blitt stjerne (samtidig som han baker pizza og ser veldig søt ut):</p> <p> <iframe height="380" src="http://www.youtube.com/embed/ewmLxlJ-1tw?rel=0" width="630"/> </p> </div>

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen