kjendis:

Dette driver kjendisene med på fritiden!

Lurer du hva kjendisene driver med på fritiden? Hvem som leker med dukker, og hvilken kjekkas som liker interiørdesign?

Publisert Oppdatert

Kjendisene er som oss, de samler på ting og har hobbyer! De driver ikke bare med det de er kjent for, de har andre interesser også. Her får du noen av dem!


Miley Cyrus er både kjent som artist og skuespiller, vi ser henne ofte danse på scenen og dette er noen hun driver med på fritiden også. Miley er også cheerleader!

Zac Efron er nok mest kjent for sin rolle i High School Musical, men på fritiden liker han å spille golf, stå på ski og klatre i fjellet!

Den verdenskjente skuespilleren Angeline Jolie samler på noe veldig spesielt. Hun samler nemlig på kniver! Den kjekke mannen hennes Brad Pitt interesserer seg faktisk for interiørdesign og bruker fritiden sin på både arkitektur og møbler!


Den kjekke skuespilleren Johnny Depp leker faktisk med dukker på fritiden! Han og datteren pleier å leke med Barbie, og utrolig nok pleier ikke Johnny å være Ken. Han pleier nemlig å være en av Barbie-jentene!

Justin Bieber synger og danser på scenen, men på fritiden liker han sport som ishockey og fotball, og ikke minst å skate og spille basketball!

Justin Timberlake er kanskje mest kjent for hiten Sexy Back, men på fritiden spiller både golf og basketball! Dessuten liker han å spille videospill.


Skuespilleren Cameron Diaz liker å stå på snowboard, surfe og rafte på fritiden, hvem skulle trodd det?


Skuespilleren Daniel Radcliffe har øvd på tryllekunster i pausene på Harry Potter-settet, og har blitt en ganske god tryllekunster!


Vi har sett den verdensberømte skuespilleren Nicole Kidman i mange filmer, men visste du at hun liker å spille Nintendo på fritiden?


Artisten Beyoncé Knowles står ikke bare på scenen og synger! På fritiden liker hun å svømme, lese, danse og selvfølgelig shoppe...

Deler du fritidsinteresse med noen av kjendisene?

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning