Kjendis

Derfor avlyser Justin Bieber alle meet and greets

Dette er de to grunnene til den triste nyheten

Foto: Jeff Kravitz - Getty Images
Publisert Oppdatert

Justin Bieber sjokkerte oss alle da han nylig postet et bilde på Instagram som fikk tusenvis av beliebers verden over til å felle noen tårer, og det er veldig forståelig!

I Instagraminnlegget under forteller han nemlig at han avlyser alle fremtidige meet and greets under Purpose-turnéen sin, noe som gjør at fansen som har betalt store summer for å få møte popstjernen, ikke får møte ham likevel.

Foto: Instagram: @justinbieber

Dette skriver Justin i Instagramteksten:
"Elsker dere, folkens... Jeg kommer til å avlyse alle mine meet and greets. Jeg nyter å møte så mange fantastiske mennesker, men jeg ender opp med å føle meg så utmattet og full av andres energi at jeg til slutt blir så sliten at jeg ikke er glad lengre... Jeg vil få folk til å smile og være glad, men ikke på mine bekostninger. Jeg forlater alltid meet and greets med en utmattet følelse som er så emosjonelt og mentalt belastende at det gjør meg deprimert... Presset på å leve opp til folks forventninger til hvordan de ønsker at jeg er når de møter meg, har blitt så stort at jeg ikke klarer å takle det. Jeg har aldri ønsket å skuffe noen, men jeg føler at jeg heller vil gi dere et bra show og album, slik jeg har lovet. Ord kan ikke beskrive hvor lei meg jeg er, og jeg skulle ønske at dette ikke gikk så hardt innpå meg som det gjør... Jeg ønsker å holde fast på den gode tankegangen min for å kunne gi dere det beste showet dere noen gang har sett ;)"

Selv om dette er en utrolig trist nyhet for alle beliebers, er det likevel bra at Justin tar vare på helsa si, for vi vil vel at Justin skal ha det bra - vil vi ikke?

"Heldigvis" får alle som har kjøpt meet and greet-billetter tilbud om å bytte ut billetten sin i en VIP-billett der de får mulighet til å ta bilde og video av Justin, eller få pengene tilbake.

I Twitter-meldingen over forklares det også at en annen grunn til at Justin avlyser sine meet and greets er på grunn av sikkerhetsmessige årsaker, etter det oppstod en uheldig situasjon under hans siste meet and greet i Los Angeles. Kanskje var det dette som fikk begeret til å renne over for Justin?

Selv om mange har betalt så mye som over 17 000 kroner for et møte med Justin, er det nok ikke pengene som er den største sorgen når du mister din eneste sjanse til å møte ditt største idol.

Vi har uansett et fantastisk show å se frem til når kjekkasen endelig kommer tilbake til Norge for å holde sin helt egen konsert i Telenor Arena i Oslo 23. september!

LITT AV ET SHOW: Skal vi tro bildene fra Justin sin konsert under Purpose-turnéen i Los Angeles, har vi et heftig show i vente!
LITT AV ET SHOW: Skal vi tro bildene fra Justin sin konsert under Purpose-turnéen i Los Angeles, har vi et heftig show i vente! Foto: Jeff Kravitz - Getty Images

Skal du på Justin Bieber sin konsert?

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning