flaut:

De pinligste do-flausene!

Så mye som kan gå galt på do!!!

Publisert Oppdatert

Tisseflause
Dette skjedde for noen år siden. Jeg satt på skolebussen på vei hjem fra en klassetur. Plutselig kjente jeg at jeg måtte tisse. Det ble bare verre og verre, og snart begynte jeg å hoppe opp og ned.Det var veldig langt igjen til neste stopp, og jeg holdt på å tisse på meg! Plutselig kjente jeg at det ble varmt i buksa, og det kom en SVÆR dam under meg. Jeg tenkte bare: -Å nei!

Jeg sa til venninna mi som satt ved siden av meg at når bussen stoppet, skulle jeg være den første av bussen, for å løpe rett inn i skogen ved bussholdeplassen for å tisse. Da jeg kom tilbake fra skogen sa jeg at jeg hadde falt i en dam, så buksa ble våt. Men jeg visste egentlig at både hun, og resten av klassen hadde sett at jeg var våt før jeg kom til skogen.Det var skikkelig flaut, og jeg er flau over det ennå!
Hilsen tissejenta

På guttedo
Det var for to dager siden, jeg var i byen og shoppet litt, og jeg måtte plutselig sååå på do! Jeg løp til nærmeste do som kostet 5 kr. Jeg gikk inn i gangen der og hørte det var noen inne på jentedoen. Jeg gikk derfor bare inn på guttedoen fordi jeg måtte sååå syyykt på do! Jeg tørket rundt dosetet og gjorde det rent og pent før jeg satt meg ned...og idet jeg satt meg ned, så hørte jeg noen gutter.. Men de gikk og når jeg var ferdig på do, så jeg vasket jeg hendende og gikk ut. Plutselig stod jeg ansikt til ansikt med vaktmesteren ...oææ..! Jeg løp ut så fort jeg kunne, helt rød i fjeset og tenkte at neste gang skal jeg klare å holde meg til jentedoen blir ledig;) hehehee!!!
Hilsen ei flau jente ... O.o

Hallo på do
Dette skjedde for ikke særlig lenge siden. Jeg, lillesøsteren min, farmoren min og stefarfaren min var på biltur på vei hjem fra fjellet. Vi begynte å bli litt sultne så stefarfaren min stoppet utenfor Jafs. Lillesøsteren min og farmoren min måtte veldig på do, og jeg ble med ned. Først gikk lillesøsteren min på do, og hun var der ganske lenge og begynte å synge "Lollipop, lollipop" mange ganger. Men det som var da flaut var at akkurat når hun begynte å synge, kom det en gammel dame inn og hørte alt tullet hun sa og sang! Farmoren min ble veldig utolmodig og banket på og spurte om hun snart var ferdig, og her var svaret hun ga: "Jeg er snart ferdig, må bare presse ut det siste... Så kommer jeg masa!" Jeg ble sprutrød og nesten rullet rundt på gulvet av latter! Da lillesøsteren min kom ut og så damen sa hun: "Ops da, det var litt flaut." Dette var kanskje mest flaut for henne, men så sa jeg alt hun hadde sagt når damen kom inn og hun ble skikkelig sint på meg og løp etter meg, men da vi kom til en sving opp trappa så jeg meg bak og så ikke at det kom en dame med sønnen sin (han var kanskje fire eller noe), og jeg løp inn i sønnen. Damen trakk til seg sønnen og jeg løp opp til stefarfaren min og latet som ingeting men lillesøsteren min hadde allerede latterkrampe! xD
Hilsen søstrene flause!

Do-døren
For en uke siden eller lignende skulle jeg spille på en konsert i en kirke. Før vi skulle spille gikk jeg på do. Tradisjon tro sjekket jeg døra før jeg gjorde mitt. Så kom faren til venninna mi inn. Døren hadde ikk vært låst, kun tung. Jeg ble stående å hulke meg rødøyd inne på doen. Mascaraen forsvant også. Jeg har ikke turt å snakke med ham siden.
Meg.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning