Blogg:

De beste bloggtipsene!

Drømmer du om å bli en populær blogger? Her får du tips!

Publisert Oppdatert

Blogg.no er Norges største bloggnettside, og har en toppliste veldig mange drømmer om å komme inn på. Det er gratis å opprette sin egen blogg på blogg.no, men det kan være vanskelig å bli lagt merke til i mengden av blogger som finnes der. Men kanskje disse tipsene kan få deg et skritt nærmere topplista?

1. Oppdater jevnlig!
Vi anbefaler at du oppdaterer bloggen din minst 1 gang om dagen (anbefaler 2-3 ganger i oppstarten til du har fått faste lesere). Svarer du på kommentarene får du også lojale lesere, og de besøkende forstår at du leser det de skriver.

2. Skriv personlig!
Prøv å gjøre bloggen din så personlig som mulig. Jo flere som føler de kjenner deg - jo flere vil lenke til bloggen din og skaffe den flere lesere.

3. Bruk store, fine bilder!
Bruk store og engasjerende bilder som fatter leserenes interesse. Prøv alltid å bruke minst ett aktuelt bilde av deg selv eller det du skriver om for hvert innlegg.

4. Link til andre bloggere!
Hvis du omtaler andre bloggere, husk å linke til dem. På denne måten viser du at du respekterer dem, og kanskje de vil linke til deg også.

5. Fortell verden når du har blogget!
Hver gang du har skrevet et nytt blogginnlegg bør du legge det ut overalt. For eksempel på Facebookprofilen/Facebooksiden din, Twitter-kontoen, msn-statusen, samt fortelle venner og kjente om det. Jo flere folk du informerer, jo flere kan hjelpe deg med å få flere lesere.

6. Les andre blogger og legg igjen spor etter deg.
Les andre blogger og følg dem. Lær av andre bloggere som får det til. Vis at du leser dem ved å kommentere bloggene deres med relevante spørsmål eller meninger.

Obs! Ikke legg igjen unødvendige kommentarer som kan oppfattes som spam av bloggeieren for eksempel ren reklame for din egen blogg. Gjør heller bloggeren nysgjerrige på din blogg, ved at du legger igjen hyggelige kommentarer som har noe med innlegget å gjøre.

7. Hva skriver jeg om?
Bestem deg for en eller noen få ting du skal skrive om. Ikke skriv om for mange temaer. De som leser hos deg ønsker å kjenne seg igjen på bloggen de kommer og besøker hver dag.

Og husk å være kreativ! Jo mer du skiller deg ut i mengden, jo flere vil huske på å komme tilbake til bloggen din.

Har du en blogg? Legg gjerne igjen en link til den!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen