vinter:

De 10 beste tingene med vinteren

Gruer du deg til vinter og snø, eller er det det beste du vet?

Publisert Oppdatert

Her er Julias vinterfavoritter!

1. SNØ!
Engler i snøen, bygge snømann, ha snøballkrig, lage snøhuler, lage snølykter… Mulighetene er mange når snøen først faller!

2. Ski og aking
Vi tenker kanskje ikke så mye over det ellers, men når vinteren kommer innser vi hvor mye vi har savnet å ake og stå på ski. Ingenting slår følelsen av å suse nedover en bakke på ski eller akebrett! Og det beste av alt: Man trenger ikke å være superflink for at det skal være gøy.

3. Juuuuuul!
Å, som vi gleder oss til jula og alt som hører jula til! Julegavene er bare en liten del av det hele, vi gleder oss til alt fra å spise julemarsipan til å se på julefilmer og pynte juletreet.

4. Ferier
Enten man reiser bort eller blir hjemme – det er superdeilig at det både er juleferie og vinterferie i løpet av vinteren. Tid til å sove lenge og gjøre akkurat det man har lyst til!

5. Julia-spesialer
Vinteren er en fin Julia-tid også! 3.desember kommer det en etterlengtet Justin Bieber-spesial, og 17.desember er Julias vinter/kjendisspesial i salg, jippi!

6. Å kose seg inne
Hvis man er en sånn som heller vil være inne enn utendørs, er vinteren helt ypperlig. Og ingenting er så koselig som å kose seg inne med kakao, stearinlys, et deilig teppe rundt føttene og kanskje en film når det blåser som verst og er mange minusgrader ute!

7. Nytt år!
Enten man har mange nyttårsforsetter og planer for det nye året eller ikke, det er deilig å tenke at man har et helt nytt, ubrukt år foran seg – som man kan fylle med nye planer, nye minner, nye idoler, nye kjærester og mange nye opplevelser. Vi gleder oss til 2013!

8. Vintermoten
Selvfølgelig er kanskje sommermoten litt mer fristende, men vi liker faktisk at man kan kle på seg mer uten å svette i hjel på vinteren. Butikkene er fulle av kule vinterjakker, vinterboots og varme kardiganer, og vi digger det!

9. Vintersport på TV
Nordmenn er kanskje litt ekstra opptatt av vintersport – men så er vi også ganske så gode i det! Heia heia Petter Northug, Marit Bjørgen, Therese Johaug, håndballjentene og alle de andre!

10. Vakkert landskap
På vinteren, når snøen faller og det fryser til, blir det så vakkert ute at det fortjener et eget punkt. Til forskjell fra den mørke og våte høsten, blir det lysere og klarere – noen ganger kan man titte ut vinduet og ha utsikt som likner på et postkort!

Hva liker du best med vinteren?

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen