Konkurranse:

Bli med på eksklusiv førpremiere med Julia!

Vinn Julia-kveld og egen førpremiere på Skammerens Datter med vennegjengen!

Publisert Oppdatert

Vi har en superkul konkurranse på gang! Sammen med Nordisk Film inviterer vi 3 heldige Julia-lesere + vennegjengene deres til en eksklusiv Julia-kveld med egen førpremiere på den danske spenningsfilmen "Skammerens Datter".

 

Tre vinnere får ta med seg 10 venner hver og komme til Egmonts egne kino torsdag 23.april. Her serverer vi pizza og brus, før det blir popcorn og filmvisning! Julias redaktør Kirsti vil være til stede, og kanskje det vanker noen spennende goodiebags også...

 

Slik gjør du for å delta:

- Send en mail til [email protected] med følgende informasjon: 

- Fortell hvem vil du invitere med deg hvis du vinner? Klassevenner? Håndballaget? Danseteamet? 9 kusiner? Det er helt opp til deg.

- Hvorfor vil du ha med deg akkurat disse?

- Informasjon om deg selv: Fullt navn, adressen der du bor, telefonnummeret ditt og telefonnummeret til én av foreldrene dine.

- Merk mailen med "Skammerens Datter".

 

OBS: Vinnerne må selv komme seg til og fra Egmonts lokaler i Nydalen i Oslo, på ettermiddagen den 23.april. Vinnerne vil bli kontaktet på telefon.

 

Svarfrist: 17.april kl 12.00.

 

 

Om filmen:

" Skammerens Datter" tar oss med på et forrykende eventyr i en middelaldersk fantasiverden med drager og magi, konger og riddere, tyranni og mord… Dina og hennes to søsken bor i en liten landsby med moren, som er Skammer. Dina har arvet sin mors overnaturlige skammerevner, som gjør at hun kan se alle menneskers løgner, dårlige samvittighet og - ikke minst - deres skyld, og på denne måten få makt over dem. Men selv om Dina gjerne skulle vært sine skammerøyne foruten, kommer de snart til nytte når hun plutselig- med livet som innsats - vikles inn i et blodig oppgjør. 

Filmen er basert på første bok i Lene Kaaberbøls høyt elskede bestselger-serie! Kommer på kino 1. mai! Se trailer her:

</p> </div>

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning