#HudenGlemmerIkke

Bli med i #HudenGlemmerIkke-konkurranse!

Sammen med Marcus og Martinus, Tina Mondelia, Beatriz og Juliabladet kan du være med i Kreftforeningens viktige kampanje.

Publisert Oppdatert

Vi i Norge trenger sol, men ikke så mye at vi øker risikoen for hudkreft. De viktigste årsakene til hudkreft er solforbrenning og mye intens sol eller solarium. Det er den kreftformen som øker mest, men det positive er at den kan forebygges, og her kan DU være med å spille en viktig rolle!

Sammen med Marcus og Martinus, Tina Mondelia og Beatriz, har vi i Juliabladet har æren av å være med på å fronte Kreftforeningen sin viktige kampanje "#HudenGlemmerIkke" .

Dette er en konkurranse hvor du som er over 13 år (fordi det er 13 års aldersgrense på sosiale medier) kan delta ved å laste opp din helt egen video på Instagram der du gir ditt beste tips til hvordan man kan beskytte seg mot sol og solarium. Merk videoen med #HudenGlemmerIkke for å delta i konkurransen.

I denne videoen gir vi deg mer informasjon og inspirasjon:

</p> <p>Mer informasjon om kampanjen og hvordan du kan delta hvis du har privat Instagramprofil finner du <a href="https://www.facebook.com/juliabladet.egmont/app/227739204226221/">HER</a>.</p> <p>Finalistene kåres 30. mai, og da avslører vi også hva den kule premien er. Frem til det gleder vi oss til å se mange gode bidrag! <br/> <strong>Vær kreativ, og lykke til!</strong> </p> </div>

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning