Intervju

Bli kjent med kjekkasen bak Matteo fra Soy Luna!

Ruggero avslører hvem han hadde valgt å date av Luna eller Amber i virkeligheten.

Publisert Oppdatert

Disney Channel sin nye serie "Soy Luna" er i full gang, og vi har allerede blitt godt kjent med karakterene i serien! Men hva med personene bak?

Matteo, spilt av Ruggero Pasquarelli, er seriens store kjekkas, og vi må være ærlig og si at vi har et slags elsk-hat forhold til han. Vi tok en prat med han på tlf for å høre hvordan det er å få være en del av Soy Luna og hva han syns om jentene han må velge mellom i serien.

Hvordan er det å være en del av en internasjonal suksess?
- Det er helt utrolig! Jeg kan nesten ikke tro det, men det er veldig, veldig gøy og jeg føler meg veldig heldig som får lov til å være med på dette!

Hvor god var du i å stå på rulleskøyter før Soy Luna?
- For å være helt ærlig så hadde jeg faktisk aldri stått på rulleskøyter før. Jeg lærte meg det sakte, men sikkert via et rulleskøyte-kurs, og nå digger jeg det!

Ville du datet Luna eller Amber i virkeligheten?
- Personlig liker jeg åpne og jordnære jenter som Luna.

Hvorfor klarer ikke Matteo å gi slipp på Amber, når det er ganske tydelig at han liker Luna?
- Det er mange gutter som liker jenter som Amber, men jeg tror det ofte er fordi de er så vanskelige å få, så de føler en mestringsfølelse når de først klarer det og da er det vanskelig å gi slipp.

Hvem ender Matteo opp med til slutt, da?
- Det kan jeg dessverre ikke avsløre, men vent og se!

I videoen under kan du se hvor flink Ruggero har blitt på rulleskøyter! Legg også merke til romansen mellom Luna og Matteo <3

</p> <p>Se også den norske versjonen av introsangen "Vinger", som er sunget av jentegruppa SERVED!</p> <p> <iframe height="315" src="https://www.youtube.com/embed/PaaNf5rbA8o" width="560"/> </p> <p>Husk å få med deg Soy Luna på Disney Channel!<br/>Hvem håper du Matteo ender opp som kjæreste med av Luna og Amber?</p> </div>

I serien spiller Ruggero "Matteo", som er kjæresten til Amber (til venstre på bildet).
I serien spiller Ruggero "Matteo", som er kjæresten til Amber (til venstre på bildet). Foto: Disney Channel

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning