HALLoween:

Billige og enkle Halloweenkostymer

Kostymer kan være veldig dyrt, vi har noen tips til hvordan du kan lage de selv!

Publisert Oppdatert

Det er ikke alltid så lett å finne ut hva man skal kle seg ut som, dessuten er mange kostymer veldig dyre. Her får du noen tips til hvordan du kan lage et kostyme ved hjelp av ting du har hjemme!

Spøkelse
Du har helt sikkert et hvitt laken hjemme du kan bruke, bare husk å spørre foreldrene dine om du får lov til å ta det! Heng lakenet over hodet og pass på så det er rett. Få noen til å tegne en prikk over hvert øye. Når du har tatt av lakenet kan du begynne å klippe der det er prikker. Det blir ekstra kult hvis du lager øynene litt store, da kan du sminke deg med sort øyenskygge rundt øynene så det blir helt sort! Du kan velge selv om du vil klippe ut en munn eller bare tegne den på. Enten kan du tegne en stor sort rund munn, eller en taggete strek for eksempel!

Djevel
Hvis du kjøper et par djevelhorn i en billig butikk kan du finne resten av kostymet hjemme. Kle for eksempel på deg helt røde eller helt sorte klær. På halloween er det veldig kaldt, så det kan være lurt å ha på seg litt tykke klær, eller så kan du bruke et sort eller rødt pledd å ha rundt deg når du går ute. Smink deg med sort sminke rundt øynene og røde lepper!

Heks
Enten kan du kjøpe en heksehatt eller så kan du lage en selv av sort papp. Kle deg i sorte eller lilla klær. Hvis du tar på deg kjole kan du klippe den til nederst så den blir taggete. Bruk en børste og tupper håret ditt så alt er helt bustete. Når du er heks kan du for eksempel tegne noen arr i fjeset og sminke deg litt sort!

Død sykepleier
Dette er et morsomt kostyme, og du trenger ikke å kjøpe noen ting. Bruk helt hvite klær, for eksempel hvit strømebukse og hvit kjole. Eller hvit bukse og en hvit genser. Bruk en rød tusj og tegn et kors på genseren din. Hvis du buster til håret ditt, sminke deg hvit i fjeset og sort rundt øynene så ser det veldig kult ut!

Har du noen bra kostymetips?

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning