redaksjonens blogg:

Bildegalleri fra Cairns!

Her kommer et bildegalleri fra turen min til Cairns i Australia!

Publisert Oppdatert

Hei!

Her kommer endelig bilder og en oppdatering fra Cairns i Australia! For dere som ikke vet det, så var jeg og venninnen min Mia på tur til Cairns forrige uke. Det ligger øverst i staten jeg bor i, Queensland. Det er også der oppe The Great Barrier Reef ligger. Mange av dere har kanskje hørt om det før? Det er nemlig der Nemo bor! 

Vi hadde 5 dager der, og vi koste oss masse! Vi var dessverre ganske uheldige med været, men det gjorde ikke så mye. Spesielt ikke siden den ene dagen med sol ble den dagen vi var ute med båt hele dagen! Vi hadde booket en hel dag på en seilbåt ut til Great Barrier Reef. Der snorklet vi på to kjempefine steder og fikk se mange morsomme, fine og rare fisker! 

Jeg hadde med meg et engangskamera man kunne bruke under vann, bildene må fremkalles så de har jeg dessverre ikke enda. Hvis kamera tok noen ok bilder så lover jeg å poste de så fort jeg har fremkalt dem!

Nå er jeg et sted mellom Australia og Norge på vei hjem på juleferie! I morgen er jeg faktisk i Norge, etter 10 måneder på andre siden av kloden!

Kath :)

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen