redaksjonens blogg:

Bieber-bonanza i Julia!

Ekstra Justin-fokus denne uka, men innhold for alle ikke-Beliebers også!

Publisert Oppdatert

Hei jenter!

Det går ikke an å ikke ha fått det med seg, ettersom det er et tema på alle nyhetssider og aviser: Justin Bieber kommer til Norge denne uka - og skal holde tre utsolgte konserter på Telenor Arena i Oslo.

Vi i Julia digger Justin, og vet at veldig mange av leserne våre også gjør det. Denne uka blir det derfor litt ekstra Justin-fokus. Vi oppsummerer Justins historie og karriere, mimrer med gamle musikkvideoer og lover å prøve å holde dere oppdaterte på hva Justin foretar seg mens han er i Norge. 

Jeg er veldig klar over at ikke alle som henger på Julia.no er Beliebers. Men jeg ber likevel om at det ikke blir noen krangling eller drittkasting i kommentarfeltene våre. Det er ikke noe gøy, og det blir masse jobb for oss som må fjerne det igjen etterpå. Vi vil jo ha god stemning!

Så: Til alle Beliebers: Denne uka blir det masse Bieber-innhold, som forhåpentligvis faller i smak! Kom gjerne med forslag til hva dere vil lese om Justin :) 

Til alle: Vi kjører kule konkurranser hver dag denne uka, fra og med i morgen. Følg med! Spesielt alle som liker Twilight, Little Mix og sminke...

PS: Til alle Directioners: Vi lover å ha samme One Direction-fokus når de kommer til Norge i mai ;)

OK? Kan vi bli enige om at dette blir en helt topp uke, enten man er Belieber eller ei? Sunniva og jeg skal på konsert med 4 heldige jenter som har vunnet drømmedag med Julia på torsdag, og gleder oss masse!

Klem fra Kirsti :)

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen