One Direction:

Zayn er tilbake!

Vi begynte nesten å lure en liten stund...

Publisert Oppdatert

Etter å ha gått glipp av å få utdelt flere MTV EMA's, albumlanseringen av "Four" og Today Show tirsdag formiddag, kunne vi endelig se Zayn tilbake med resten av gutta i One Direction på konserten i Orlando, tirsdag kveld. 

Zayn har vært syk med et magevirus og har derfor måttet stå over flere opptredner. Under intervjuet med Today Show, antydet programlederen at Zayn var borte på grunn av narkotikaproblemer, noe først de fire andre guttene benektet - og som Zayn selv ble ganske sint over i et intervju med avisen The Sun:

– Jeg er veldig sint og oppgitt over det som ble sagt på Today Show. Jeg var virkelig syk i helgen, det var derfor jeg ikke kunne dra til Amerika. Så snart jeg føler meg bedre, skal jeg bli med guttene og fortsette med promoteringen av albumet. Jeg kommer tilbake så fort jeg kan", sa Zayn.

Klikk deg videre for å se 1Ds opptreden uten Zayn - og comebacket hans!

De fire andre 1D-guttene var selvfølgelig ikke fornøyde med å ikke ha med seg Zayn på lanseringen av "Four" i Orlando.

"Vi er ikke One Direction uten Zayn", sa Liam.

Men guttene klarte seg ganske bra selv med én manglende stemme også, se bare her:

</p> <p>Klikk deg videre for å se Zayns comeback!</p> <p> </p> <p>Heldigvis ble Zayn såpass frisk at han kommer etter til Orlando igår kveld, og gikk på scenen sammen med de fire andre, for en opptreden igår kveld.</p> <p>Her er en Vine fra konserten!</p> <p> <iframe height="600" src="https://vine.co/v/OJmdrlmPqWM/embed/simple" width="600"/> </p> <p>Og Zayn selv er glad for å være tilbake:</p> <blockquote class="twitter-tweet" lang="en"> <p>Feels good to be back , thanks for all your support! love you people x</p> — zaynmalik1D (@zaynmalik) <a href="https://twitter.com/zaynmalik/status/535015648221728768">November 19, 2014</a> </blockquote> <script async="" charset="utf-8" src="//platform.twitter.com/widgets.js"/> <p> <em>Puh! Godt han ble fort frisk, eller hva? <br/> </em> </p> <p> <script async="" charset="utf-8" src="//platform.vine.co/static/scripts/embed.js"/> </p> </div>

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning