Violetta:

Violetta-skuespillerne forteller

Bli bedre kjent med karakterene i vår favoritt-Disney Channel-serie!

Publisert Oppdatert

Har du Disney Channel hjemme, har du kanskje rukket å bli hekta på den nye tv-serien Violetta, du også? Serien handler om tenåringsjenta Violetta som går på en dans- og musikkskole i Buenos Aires i Argentina, men problemet er at hun gjør det i hemmelighet, uten at faren hennes vet det. Samtidig har hun fullt opp med å være forelska, men spørsmålet er hvilken gutt hun skal velge?

Her forteller skuespillerne i Violetta om hvordan det er å spille de forskjellige karakterene i serien.

Martina Stoessel om Violetta:
"Jeg elsker å spille Violetta. Hun er en herlig karakter! Hun er veldig impulsiv, men også veldig ydmyk og hun elsker å hjelpe vennene sine. Hun er også en håpløs romantiker, i tillegg til å være en veldig musikalsk jente. Hun elsker å synge og spille piano - akkurat som jeg gjør i virkeligheten!"

Pablo Espinosa om Tomás:
"Min karakter heter Tomás; en enkel fyr som lett blir forelska. Og det tar ikke lang tid før han blir forelska i Violetta. Tomás går på Studio 21 (skolen der alle treffes) fordi han har fått et stipend fra Professor Beto, som leide ham inn som assistent. Jeg har det veldig gøy når jeg spiller Tomás!"

Lodovisa Comello om Francesca:
"Jeg elsker Francesca! Hun er italiens, akkurat som meg, og hun er ei veldig søt jente. Francesca er en supersnill venn, og familien hennes jobber hardt for å betale for kursene hennes på Studio 21. Vil dere vite en hemmelighet? Francesca er forelska i Tomás, men han ser henne bare som en venn."

Klikk deg videre for å lese om Camila, León, Ludmila og Naty!

Candelaria Molfese om Camila:
"Camila er ei veldig eksentrisk og pasjonert jente. Hun har mange gode ideer og er en morsom karakter å spille, ettersom hun kler seg i så crazy klær. Den ene dagen er hun punker, den neste goth... Hun mikser alt mulig! Jeg liker mye av karakteren hennes, for vi er veldig like. Men jeg er mye mer avslappet enn Camila i virkeligheten."

Jorge Blanco om León:
"León har en veldig sterk personlighet. Han kan virke litt arrogant, men han er også veldig romantisk. León kommer fra en rik familie og han er ekstremt interessert i musikk - men også ganske overfladisk. I virkeligheten er jeg det motsatte av karakteren min. Vi deler kjærligheten til musikken, men jeg er verken arrogant eller overfladisk."

Mercedes Lambre om Ludmila: 
"Ludmila er morsom og talentfull, men hun er også ekstremt arrogant. Folk ser på henne som ei slem jente. I virkeligheten er jeg mye mer ydmyk enn Ludmila. Vi er begge veldig ivrige - men Ludmila er en perfeksjonist som aller mest bryr seg om utseendet sitt. Jeg bryr meg ikke så mye om sånt, men er litt mer jordnær!"

Alba Rico om Naty:
"Naty er nær venn med Ludmila. Iblant kan det virke som om Naty er Ludmilas husdyr, for hun gjør alt hun sier - men hun har sin egen vilje også. Dypt inni seg er Naty litt usikker, og hun tror at den eneste måten å lykkes på er å omgås de kuleste på skolen."

Violetta sendes på Disney Channel mandag, onsdag og fredag kl 16!

Hvem er din favorittkarakter i Violetta?

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning