stjerner

Reaksjoner på Emma Watsons tale

Hør hva Harry Styles, Taylor Swift og andre hadde å si!

Publisert Oppdatert

I forrige uke holdt Emma Watson en tale i FN for å sparke i gang kampanjen HeForShe, som oppfordrer alle gutter og menn til å stille seg bak kampen for at kvinner skal ha like rettigheter og muligheter som menn.

Talen var kjempeflott, og har blitt delt og sett ufattelig mange ganger på internett verden over etterpå. Men det ble også mye bråk, spesielt fra folk som ikke er enige med budskapet.

Det fikk flere stjerner til å offentlig støtte Emma Watson, og det liker vi!

Taylor Swift …
… sa følgende i et kanadisk talkshow: «Jeg skulle ønske jeg hadde sett en video med min favorittskuespiller som forklarte hva feminisme er på en så intelektuell, vakker og gripende måte da jeg var tolv. Da ville jeg forstått det. (…) Det betyr jo rett og slett at du mener at kvinner og menn skal ha like rettigheter og muligheter.»

Chris Colfer …
… skrev dette på Twitter: «HeForShe er en kjempebra sak å støtte! Sjekk den ut. Jeg er så stolt av Emma Watson!»

Harry Styles …
… skrev dette på Twitter: «Jeg støtter UN Women og Emma Watson i HeForShe-kampanjen, og det burde du også gjøre.»

Troian Bellisario fra Pretty Little Liars …
… skrev dette på Instagram: «Emma Watsons tale tar tilbake ‘feminisme’ som et inkluderende ord som er støttende og bra for BÅDE menn og kvinner. (…) Se talen hennes nå!»

Hva synes dere, kult, eller hva?

Her kan du lese litt mer om talen og kampanjen på norsk. Du kan følge kampanjen på sosiale medier på hashtaggen #heforshe.

Klikk deg videre for å se Emmas tale på youtube (på engelsk).

</p> </div>

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning