Kjendis:

Mamma, daaaa..!!

Tro det eller ei - iblant blir også kjendisene kjempeflaue over mødrene sine!

Publisert Oppdatert

Det var nylig morsdag i USA, og en rekke kjendiser delte søte bilder av seg selv sammen med mødrene sine.

Men samme hvor mye vi også elsker mødrene våre - er du ikke enig i at de iblant er noe av det pinligste som finnes? Det samme tenker kjendisene iblant også, se bare her hva de har uttalt om flaue ting mødrene deres har gjort!

Kilde: Top of the pops

Austin Mahone
"Nylig fikk jeg et kyss på kinnet av ei jente da jeg signerte plakater, og det etterlot seg et skikkelig stort leppestiftmerke på kinnet mitt. Så mamma hentet en serviett og bare: "Åh, la meg tørke det vekk for deg". Jeg bare; "Neeeei, stopp!" Det var rimelig flaut!

Julia sier:
Haha, typisk mødre, eller hva?! Skjønner godt at Austin ble rød i kinnene!

Kendall Jenner:
"Da jeg var yngre, lagde "Keeping up with the Kardashians" (tv-showet til Kendalls søsken) en hel episode som handlet om puberteten og jeg som gikk gjennom den. Jeg ville virkelig ikke ha det på tv, men mamma sa bare "Alle jenter går gjennom det".

Julia sier:
Moren til Kendall har jo for så vidt rett, men hvem vil vel ha puberteten og alt man går gjennom da vist for flere millioner av seere? Ikke vi, iallfall!

Rita Ora:
"Moren min oppfører seg så pinlig rundt Jay-Z og Beyoncé. Hun begynner å snakke om da jeg var baby og hadde smokke-utslett!"

Julia sier:
Når man er rundt Jay-Z og Beyoncé har man naturligvis lyst til å være kult! Snakk om å ødelegge hele inntrykket, selv om vi tipper at J&B bare synes det er søtt!

Miley Cyrus:
"Mamma er som teitest når hun kaller meg "sweet girl". På VMA-utdelingen var jeg i ferd med å ta på meg bamse-kostymet, og hun sa: "Sweet girl, trenger du kanskje å gå på toalettet før du tar på deg kostymet ditt?"

Julia sier:
Denne hørtes jo faktisk ikke så flau ut, spør du oss! Men Miley ønsker jo å fremstå som tøff og kul, og da ødelegger jo moren hennes litt for henne backstage, kanskje.

Louis Tomlinson:
"Alle mødrene våre har superpinlige bilder av oss. Som for eksempel bilder fra badekaret. Det er ille".

Julia sier:
Altså, vi vil gjerne se så mange søte barnebilder av 1D som mulig! Heia mødrene!!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning