Justin Bieber:

Lesernes beste JB-minner!

Les Julia-lesernes beste minner som handler om Justin Bieber.

Publisert Oppdatert

Nylig hadde vi en konkurranse hvor man kunne vinne en JB-tskjorte her på Julia.no. Konkurransen gikk ut på å dele sitt beste JB-minne, og det kom inn så mange fine svar!

Her kan du se hvem som vant konkurransen. Vinnerne ble trukket helt tilfeldig, uavhengig av hva man svarte.

Ikke alle kan vinne (vinnerne ble trukket helt tilfeldig), men her er noen av de beste minnene som vi likte så godt at vi deler dem her med dere:

Mitt Justin Bieber minne var når jeg sa at jeg ønsket meg billetter til believe filmen i julegave så når jeg var på skolen så hade mamma bestilt billetter til filmen til alle jentene i klassen som likte justin bieber og da blei jeg kjempe glad å jentene i klassen sa at det var verdens beste julegave. (miamadde)

Mitt beste Justin Bieber minne var jo såklart når jeg dro på konserten i april. Konserten var utrolig bra og han er like flink og kjekk i virkeligheten<3 (bellaswan122)

Mitt beste justin bieber minne var da jeg var på konserten hans og så kom han ned på scenen med sånne sykt kule sølvvinger og det var dødskult. (dando)

KONSERTEN Vi skulle på JB konsert.. Men før det dro vi på Peppez. Der hørte jeg hyling, og da gjekk jeg ut og sjekket , og der sto Justin`s turnebuss!!OMB! Jeg hentet de andre så løp vi over gaten for å filme! Jeg tror jeg så noen danserene!! Når bussen kjørte, Gikk vi tilbake til peppez.. så dro vi til Telenor Arena og ventet en stund . Da Justin kom flyvende ut , ble jeg , Thea og Emma helt gærne!!! Når Justin sang den første sangen `` All Around The World `` sang vi til! Det var skjikkeleg stemning der!!!! Vi gråt , Hylte , Sang med og koste oss! Jeg trodde jeg skulle besvime! Bokstaveleg talt altså . Vi hadde ikke mye vann å jeg hadde hylt høyt og jeg ble svimmel av tanken at Justin sto der. Noen steg unna!! Men jeg besvimte ikke da... Heldigvis!! Når Justin sang Believe og spilte piano, gråt vi veldig mye!! Hele konserten var perfekt!! (sweetkitty123)

Vanskelig å skrive det beste minne. Kanskje første gang jeg hørte han som er for ca 3 år siden, første gang jeg så 'never say never', hver gang han kom ut med ny musikkvideo, alle de fantastiske vennene jeg har fått pga Justin, flere av den er den dag i dag mine nærmeste. Så har vi selvfølgelig 29-31 mai 2012! Da jeg både så Justin og hørte han, møtte temaet og snakket med dem OGSÅ tilslutt da jeg fikk tak i billett til den 16 april. Er så uendelig takknemlig for alt! (Jennymi)

Det var da jeg var på konserten hans 18 April 2013. Først prøvde vi å fa tak i billetter for dem 16. og 17. April, men vi fikk ikke tak i. Jeg hadde på følelsen at noe kom til å skje, jeg følte på meg st jeg kom til å få tak i billetter på en eller annen måte. Så plutselig får vi vite at han tar en ekstra konsert i Norge! jeg ble kjempeglad og følte at dette va sjansen. Så den dagen billetten ble solgt satt jeg og min ene storesøster og det ene tantebarnet mitt og prøvde og komme inn. Samtidig prøvde den andre storesøsteren min å få tak i. Vi ringte henne noen ganger i blandet, og spurte om hun fikk tak i. Etterhvert fikk storesøsteren vår tak i, vi ble kjempeglad. Vi fikk sitteplasser, men vi så han ganske godt. Det var den beste dagen i mitt liv! Vist ikke Justin hadde tatt den ekstra konserten, hadde jeg ikke nå kunne sagt at jeg har sett han live. Jeg skrek og grein så mye! (justin_bieber<3)

Mitt beste Justin Bieber minne var faktisk denne filmen "believe" som eg såg i går med 2 venninner. Det gjorde stort inntrykk på meg alt presset han har heile tida ,og at folk bare venter på at han skal falle for å ha noko å skrive om!. Når det kom til Avalanna-delen fikk eg tårer,det var så rørenede❤️ Mange av sangane hans hjelpe meg ofte,feks. Gjennom kjærlighetslivet,det oppmuntre meg:) (123kv)

Åh, det er mange det! Har vært belieber siden 2010 så jeg har mange gode minner. Men jeg tror første gangen jeg hørte Justin synge må være det sterkeste. Jeg husker det som om det var igår - jeg satt på bussen på vei hjem fra skolen en helt vanlig dag i fjerdeklasse. Jeg satt sammen med en venninne og hun skrudde på en sang på mobilen din, det var "baby" :'). Jeg syntes den var så bra at jeg holdt på å dåne, hun sa at det var en søt gutt som het justin bieber som sang den. Og at hun hadde albumet hans hjemme. Hun sa det het my world. Jeg pugget navnene i hodet hele veien hjem og når jeg kom hjem kan dere vel tenke dere hva jeg gjorde. Først gikk jeg inn på youtube og så alle musikkvideoene hans, så ringte jeg mamma på jobb og spurte om hun kunne kjøpe med seg my world hjem. Og det gjorde hun :D Åh, minner! (Anja_Edin)

Mitt beste Justin Bieber-minne var når den nye sangen hans "Love me" kom ut. Jeg fikk sangen på hjernen med en gang, og der var den i flere måneder.^_^ Aldri har jeg likt en sang så bra<3 (Anoel_01)

Mitt beste Justin bieber minne er da jeg var på Justin bieber konsert også jeg sto helt framme med scenen, også var han borti hånden min!! Jeg vasket ikke hånden på 1 uke! (natalie809)

Mitt beste minne er definitivt konserten 18.april. Det er noe jeg aldri vil glemme, for jeg jobbet så hardt i mange måneder for å få råd til billetten og jeg ble så utrolig glad da jeg fikk den. Det var den beste dagen i livet mitt! (maalinsnuppa)

Mitt beste Justin Bieber minne var konserten som var den 18.April 2013. Verdens beste dag! Mens jeg sto og hoppet kom plutselig to menn og en jente forbi og dulket borti meg, når jeg så ansiktene var det Scooter Braun , Kenny og hun som skulle være one less lonely girl! Minne for livet! (marri00)

Mitt beste? Det er veldig vanskelig å velge.. For det er så utrolig mange. Det har vært mye han har sagt og gjort som jeg syns er og var verdt å huske på <3 Mange veldig rørende, fine og flotte øyeblikk :) Men hvis jeg skal velge ett, så må det bli konserten etter at Avalanna Ruth døde.. Da han dedikerte Konserten og "One Less Lonley Girl" til henne. Da de hadde en bildefremvisning, og han sang til skjermen. Som om han visste at hun var der <3 <3 og det gjorde alle Beliebere også <3 Det var såå utrolig rørende! <3 Jeg kan se det øyeblikket om og om og om igjen. For det var så utrolig fint <3 At han dedikerte sangen og konserten til henne er det vakreste han noen gang kunne ha gjort og når han gjorde det så er jeg sikker på at hun så det og smilte, for hun elsket ham veldig høyt <3 Det er det minnet jeg syns er det vakreste og beste minnet <3 :) (elisabeth_star1)

mitt beste Justin Bieber minne er da jeg var på konserten hans! Jeg og veninna mi sto nesten helt fremst! Justin sang "out of town girl" mens han tok opp storskjerm-kameraet og filmet oss! Men jeg hadde ikke tid til å se på storskjermen. Han så meg rett inn i øynene lenge.. Det var noe av det beste som skjedde meg! Etterpå tok han opp singleten sin og filmen six-packen sin med storskjerms kameraet. Og igjen: jeg hadde ikke tid til å se på storskjermen... Det er helt utrolig å tenke at jeg har stått bare 1 meter fra han!! Og at han har sett meg! Det kommer jeg aldri til å glemme!;) (Mari_Bieber)

Mitt beste Justin Bieber-minne er Musicmondays. I utgangspunktet så er mandag den værste og tyngste dagen i uken, men når Justin Bieber hadde musicmondays snudde tankene mine seg. Da det kom til søndagskveldene, så var det ikke bare "Nei, det er mandag i morgen!", jeg tenkte. Jeg gledet meg til mandags morgen for å høre den neste sangen. Jeg startet de tunge mandagsmorgenene med å høre en helt ny sang fra favorittartisten min! (belieberforever1)

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning