Jenniefashion:

Jennie Sofie svarer på Julia-spørsmål!

Vi hadde besøk av Jennie Sofie på Julia-kontoret!

Publisert Oppdatert

For et par uker siden fikk redaktør Kirsti veldig hyggelig besøk i Julia-redaksjonen, nemlig av Jennie Sofie fra "Jenter". Eller kanskje du kjenner henne best som @jenniefashion på instagram, eller via bloggen hennes jenniesofie.blogg.no. Superkoselig med besøk, og Jennie Sofie svarte på noen av spørsmålene som dere sendte inn til henne på forhånd. Her kan du lese alle svarene hennes!

Hvordan var det å henge med Isac?
JS: Det var utrolig kult å få muligheten til å treffe Isac. At det viste seg at jeg skulle få henge med han i hans suite på hotellet visste jeg ikke på forhånd, og det var jo veldig gøy. Isac tok veldig godt i mot oss, var avslappet og det var lett å snakke med han. Han har god humor, er tullete akurat slik jeg liker og ikke sjenert. Han spiste til og med lunsj i mens jeg var der.

Hvordan fikk du rollen din i "Jenter"
JS: Jeg fikk rollen i "Jenter" etter flere runder med auditions. Det var godt over 1000 jenter som var inne til auditions og jeg føler meg veldig heldig som nå har muligheten til å holde på med skuespill som jeg liker veldig godt!

Har du noen tips til andre som også drømmer om å bli skuespillere?
JS: Tipsene mine må være å ikke gi opp om man virkelig ønsker det. Samtidig spør deg selv om det er skuespiller du ønsker å bli eller bare en kjent person. Å jobbe som skuespiller vil si at man må ha tålmodighet, vite at ting tar tid, man må lese manus, tørre å være en annen enn seg selv foran mange andre og by på seg selv. Du må være trygg på deg selv og om du spiller en litt slem rolle som jeg har gjort/gjør så kan du oppleve en del hat og slemme kommentarer, men du vet med deg selv at du ikke er slik i virkeligheten.

/images/upload/files/610/059/5959/img-0134

Hva syns du om at folk stopper deg på gata og spør om bilde?
JS: Jeg syns det er koselig, blir glad over å høre at folk liker bloggen min og følger med på Instagram og nettserien JENTER. Jeg liker mye mer at folk kommer bort og spør om bilde og prater litt enn de som tar snikbilder og bare følger etter meg.

Når begynte du med sminke?
JS: Jeg begynte med litt med sminke i fjor høst da jeg fikk litt hudproblemer. Brukte da en foundation for å dekke over problemområdene. I tillegg bruker jeg maskara, som veldig mange andre av vennene mine gjør. Om sommeren bruker jeg helst ikke sminke i det hele tatt!

Har du kjæreste?
JS: Nei, jeg har ikke kjæreste. Jeg har ikke hatt det på over 1 ½ år.

Hvis du måtte dra til en øde øy, hvilke tre ting ville du tatt med?
JS:
Motorbåt for å komme meg hjem, Tuva for å ha det gøy, og forsyninger (mat/drikke) Om jeg kunne hatt med kamera, ville jeg lagt ut kule bilder på bloggen ;)

Hva er favorittmaten din?
JS:
Favorittmat er sushi og spareribs!

Er du veldig god venn med de andre på settet til "Jenter"
JS:
Vi i "Jenter" er veldig gode venner utenom settet også. Jeg har blitt veldig glad i mange av skuespillerne. Vi har mye kontakt på Instagram, telefon osv.

Hvordan er det å få mange kommentarer og sånt på insta og bloggen din?
JS:
Det er veldig koselig med alle de positive kommentarene og støtten jeg opplever. Jeg svarer mest på spørsmål, men synes det kan bli slitsomt når mange fortsetter å stille de samme spørsmålene jeg har svart på mange ganger allerede i kommentarfeltet og på bloggen. Jeg bruker mye tid på å kommentere tilbake på IG og like bilder som andre legger ut, jeg digger Instagram.

Får du mange hatkommentarer?
JS:
Jeg får ikke mye hatkommentarer, heldigvis. Kanskje er mindre enn 1 % negativt. Det blir mindre og mindre ettersom foreldrene mine som også følger med på brukeren blokkerer de som skriver hat.Har du egentlig hatt en kjæreste, eller er du forelsket?
JS: Jeg har hatt kjæreste, men er ikke forelsket for øyeblikket. Jeg var forelsket, men personlighet har minst like mye å si som utseende, så jeg mistet interessen.

Hva er favorittsangen din akkurat nå?
JS:
Det er Isac sin "Baby I" og 5SOS sin "She looks so perfect" <3

Liker du at andre lager fanpager om deg ?
JS: Det er koselig med aktive fansider. Mange lager veldig fine edits. Men litt frustrerende når folk som har fansider ikke sletter dem eller fjerner bildene når de bestemmer seg for ikke å bruke profilen/brukeren mer.

Hvordan er det å bli stoppet av så mange fans?
JS:
Det er koselig å treffe fans, selv om det kan være stressende om jeg har dårlig tid og møter på veldig mange for jeg vil ikke skuffe dem. Har opplevd å ikke rekke båten hjem, he he. Men bare koselig altså!

Har du og Isac hatt noen kontakt etter det intervjuet du hadde med han?
JS: Isac var på Vinterlyd på Hafjell da jeg også samlet inn penger for kreftforeningen som arrangerte konsertene. Koselig å se han da. I tillegg kommenterer jeg på bildene hans og han har kommentert på noen av mine. Ellers har vi ikke kontakt. Hadde jo vært koselig å treffe han igjen.

/images/upload/files/610/059/5959/img-0145

Er du bortskjemt?
JS: Nei, jeg er ikke bortskjemt. Jeg tjener penger og kjøper ting selv. Sånn ellers er det mye andre har som jeg ikke har eller får. Foreldrene mine syns ikke jeg er bortskjemt men jeg har det godt.

I starten var ikke "Hedwig" så hyggelig. Hvordan var hun å spille da?
JS: Det er gøy å spille en som er annerledes enn meg selv. Det er jo skuespill og jeg likte utfordringen. Hadde karakteren vært veldig lik meg selv ville jeg jo ikke hatt samme utfordring og jeg syns det derfor er gøy.

Bruker du sminke daglig? Hvis ja, hvilke produkter?style="max-width: 408px; height: auto; display: inline;" src="https://webmail.egmont.com/+CSCO+0075676763663A2F2F6A726F7A6E76792E72747A6261672E70627A++/owa/-CSCO-31--14.3.181.6/themes/resources/clear1x1.gif" alt="">
JS: Bruker ikke sminke daglig, men når jeg har på bruker jeg BBcream fra Maybelline, eventuelt matt pudder for å dempe om det skinner, mascara for å se mer våken ut og lipgloss for å få litt farge :D

Gleder du deg eller gruer du deg til å begynne på ungdomsskolen?
JS
: Jeg gleder meg til ungdomsskolen. Gleder meg til de nye fagene og flere klassekamerater.

Føler du at du er litt kjendis, eller føler du deg bare som en vanlig jente?
JS: Føler meg ikke som kjendis. Nå bor jeg jo på Nesodden og her er jeg virkelig bare Jennie Sofie. Når jeg kommer til andre byer opplever jeg det mer og syns det er litt rart, he he. Vennene mine sier; "Jeg skjønner ikke at folk er så fan av deg, du er jo bare min lille promp".

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning