Isac Elliot:

Jennie Sofie møtte Isac Elliot!

… Og intervjuet ham sammen med Julia.

Publisert Oppdatert

Mange av dere kjenner Jennie Sofie (13) aller best som karakteren Hedwig i ”Jenter” på NRK, eller kanskje som @jenniefashion på instagram. Eller kanskje du følger bloggen hennes jenniesofie.blogg.no?

Jennie Sofie er også stor fan av Isac Elliot og Julia, derfor spurte vi om hun ville være med da vi fikk treffe ham denne uka. Isac skal tilbringe mye tid i Norge fremover, på ”Vinterlyd”-turné med P4 (disse konsertene er gratis, her finner du oversikt over hvilke steder de besøker) og i tillegg skal han holde store konserter i flere norske byer.

Vi fikk møte Isac på hotellet hans midt i Oslo, og fikk til og med være med inn i den store hotellsuiten han bodde i. Både pappaen hans Fredi og folk fra plateselskapet var der, i tillegg til at Jennie Sofie hadde med seg mammaen og pappaen sin. Det ble god stemning med én gang! Isac møtte Jennie Sofie med en stor klem, og ble kjempeglad for gavene han fikk av henne; både til seg selv og den lille hunden som han skal hente veldig snart.

– Hunden skal hete Fifty, og den kommer om en uke. Vi drar hjem én dag mellom konsertene for å hente den, fortalte Isac.

Og så var intervjuet i gang. Først stilte Kirsti mange spørsmål fra Julia-leserne (som kommer på trykk i Julia nr 6), og så var det Jennie Sofie sin tur!

JS: Du er jo veldig flink til å synge. Hvilken sang liker du best å fremføre?
IE: Live liker jeg best ”Can’t give up on love”. Jeg synes kanskje at det er den dårligste låten på albumet, men live er det den beste låten. Det er en live-låt.

JS: Har det skjedd at du har sunget feil på en konsert?
IE: Ja, faktisk! Det skjedde i går, på pressekonferansen til ”Vinterlyd”. Og på radioen i dag skjedde det også. Det skjer fordi jeg begynner å tenke for mye. Men det er jo bare morsomt, egentlig.

JS: Hva gjør du når du kjeder deg?
IE: Jeg er for det meste på telefonen! På hotellet er det jo ganske mye å gjøre, i hvert fall på dette hotellet. Her er det jo spa og alt mulig. Men ellers; jeg spiller playstation eller er sammen med venner. Om ingen venner vil komme over, spiller jeg mer playstation… Hehe, jeg spiller ganske mye!

JS: Er det noe spesielt spill på mobilen du liker å spille?
IE: Flappy Bird!

Moren til Jennie Sofie var med for å knipse bilder, og spurte Isac hva Flappy Bird-rekorden hans er.
– Hva er din? spurte Isac tilbake.
– Ehh, 34 tror jeg, sa mammaen til Jennie.
– Det er ganske bra. Spiller du? spurte han Jennie Sofie.
– Ja, rekorden min er 107, svarte Jennie.

Da ble det helt stille fra Isac. Før han pekte rett på henne og sa:
– DUU..!! Altså, wow. Jeg har 72. Mye dårligere enn deg!

Alle lo, og vi fortsatte intervjuet.

JS: Noe veldig mange av leserne mine lurer på, er om du er forelska?
IE: Nei, ikke akkurat nå.

JS: Bruker du noen spesiell parfyme?
IE: Jeg pleier å bruke Abercrombie. Men nå har jeg fått en ny av noen fans, som jeg har begynt å bruke.

JS: Er det noe spesielt jentenavn du liker?
IE: Hmm. Nei, ikke egentlig. Navn er jo en sånn ting som ikke betyr noe. Og hvis man har et dårlig navn er det jo foreldrenes feil, haha! Neida. Det var en dårlig spøk, altså!

JS: Du har jo fått en ny hund, den heter Fifty. Hvorfor kalte dere den det?
IE: Det var mamma som kom på det. Det hadde noe med noen i slekten å gjøre… Eller, neineinei! Det var det ikke! Det var pappas gamle nabo sin hund som het Fifty. Pappa gikk alltid ut på tur med den, han gjorde det til og med gratis tror jeg. Han er like glad i dyr som søsteren min. Jeg liker også dyr, men hun rir og driver med sånn med hunden hvor den hopper over hinder og sånt, er det ”agility” det heter? Ja.

JS: Dette er ett ganske viktig spørsmål for meg… Jeg får ganske mye hat. Hvordan takler du hat, får du mye hat?
IE: Får du mye hat?
JS: Ja, jeg fikk for eksempel hat når jeg la ut at jeg skulle møte deg, de synes det var urettferdig og sånt.
IE: Ja, nettopp. Det er jo antakelig fordi de er misunnelige. Du er ikke den eneste! Jeg kan tenke meg at… Jenter kan jo ofte være sånn slemme mot hverandre.

IE: Jeg kan føle meg hatet eller truet når jeg for eksempel går forbi en guttegjeng i Finland. De eneste gangene jeg går ut, sørger jeg for å ha den ene danseren min med meg, han er ganske stor, du vet kanskje hvem Lasse er? Da trenger jeg ikke å være redd. Men jeg får aggressivt hat jeg også. Ikke av jentene, da.

JS: Men hvordan takler du det?
IE: Jeg bryr meg faktisk ikke. De er misunnelige, og jeg vet at jeg har det mye bedre enn dem som hater. De er misunnelige, og det er det du også opplever. Jeg vet hvem du er, og de i plateselskapet mitt vet også hvem du er. Du er med i … hva het den igjen… ”Jenter”? Ja! Når man har litt sånn ”fame”, så får man jo automatisk hat. I Finland er det mye, mye verre for meg. Her i Norge ser jeg jo til og med gutter som er fans. I Finland.. er man guttefan der, er det liksom en grunn til å bli mobbet.

Så var tiden vår med Isac nesten helt ute. Heldigvis rakk vi å ha en fotosession på balkongen før vi måtte si hadet! Klikk deg gjennom bildene i toppen av galleriet, og se flere på jenniesofie.blogg.no og på Julias instagram.

Resten av intervjuet med Isac får du i Julia nr 6! Der får du blant annet vite hvorfor han elsker den norske fansen, og hvordan han fikser å ha kommet i stemmeskiftet!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning