Little Mix:

– Jeg elsker at fansen kopierer stilen vår!

Julia har intervjuet Perrie Edwards.

Publisert Oppdatert

I det nyeste nummeret av Julia, som er i salg fra og med 17.februar, finner dere et intervju med superkule Perrie Edwards i Little Mix!

Vi snakket med henne om det fargerike håret hennes, hva hun liker å gjøre på fritiden, hva hun ville drevet med hvis hun ikke var popstjerne, og ikke minst om forholdet mellom Perrie og Zayn Malik i One Direction!

Da Julia snakket med Perrie ble det noen spørsmål til overs, og de finner du her:

Hvordan låter det nye albumet deres?
– Det er litt mer R'n'B enn det forrige. Jeg håper fansen vil like det like godt som vi gjør!

Hvordan føles det at fansen deres vil se ut som dere og kopierer stilen deres og sånt?
– Jeg elsker det! Det er utrolig søtt. Iblant ser jeg jenter som kler seg akkurat som oss på konsertene våre, og jeg blir så glad. Det er jo det største komplimentet man kan få!

Jeg har lest at dere har litt vanskelig for å se dere selv som popstjerner. At dere føler dere mest som vanlige jenter? – Ja, nettopp. Jeg vet ikke helt hva det innebærer å være popstjerne, men jeg føler meg ikke som en! Vi er bare normale jenter som liker å synge. Det føles iblant veldig merkelig at magasiner skriver om oss, selv om jeg skjønner at det er noe som følger med denne jobben.

Hender det at dere krangler om hvem som skal ha på hvilke klær på for eksempel en fotoshoot?
– Nei, ikke i det hele tatt! Vi i bandet har alle så ulik stil, så et går fint. Og man passer jo til forskjellige klær, liksom. Jeg mener; Jade kan se superfin ut i et skjørt, men hvis jeg tok det på meg ville det bare sett rart ut. Så vi oppmuntrer hverandre og sier "Hey, you look soooooo good!" i stedet for å bli misunnelige og sånt. Så ja, man får ha klærne sine i fred!

Hva synes du om stilen til Perrie og de andre i Little Mix?

Resten av intervjuet med Perrie finner du i Julia nr 3!

/images/upload/files/610/098/5698/julia-0314

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen