One Direction:

Hva skjer'a, One Direction?

Er Zayn på vei ut av bandet?

Publisert Oppdatert

De siste dagene har det vært mye snakk om One Direction, og det er ikke alltid like lett å følge med. Derfor har vi laget en liten oppsummering så du også kan se hva som egentlig skjer!

Det hele startet med rykter om at Zayn var utro mot Perrie. På turneen i Thailand ble Zayn sett mens han holdt hender med en blondine, som ikke er Perrie! Zayn virker til å være veldig lei seg og twitret om hendelsen like etter. "Jeg er 22 år gammel og jeg elsker en jente som heter Perrie Edwards. Det er mange sjalu mennesker i verden og jeg beklager for hvordan det ser ut!".

Hva skjedde så? Klikk deg videre!

Zayn skal så ha droppet ut av turneen grunnet mye stress, og kritikken ble dessverre litt for mye for ham. Han reiste derfor hjem til England igjen og møtte Perrie der hvor de skal ha snakket i flere timer! Akkurat hva de snakket om vet vi ikke, men vi håper de ha kommet enda nærmere enn før! Zayn skal være tilbake på turné igjen den 28. mars, og da får vi håpe han blir med videre til Norge også!

/images/upload/files/610/016/6416/aes-115608

Klikk deg videre for å lese siste nytt om Louis og Eleanor!

I helgen ble det også kjent at Louis og Eleanor skal ha slått opp, etter 4 år sammen! Det er visst den hektiske timeplanen til Louis som skal ha gjort at det ble vanskelig å sees, og de vokste til slutt fra hverandre. Ingen av de har uttalt seg noe om bruddet men en representant for One Direction har sagt at de ønsker ro rundt seg i denne perioden.

Samme dag som denne store nyheten kom ut ble det lekket bilder av Louis mens han kliner med en jente i et basseng i Bangkok i Thailand! I tillegg har noen oppmerksomme fans oppdaget at hun er veldig lik jenta som er med i What Makes You Beautiful-musikkvideoen...

Who - Jen

Et bilde publisert av We Love You 83K ❤️ (@holahoranx) lørdag 21. Mars. 2015 PDT

Woah-Sammy

Et bilde publisert av We Love You 83K ❤️ (@holahoranx) søndag 22. Mars. 2015 PDT

Hva tenker du om alt dette?

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning