stjerner

Er hun Justins nye kjæreste?

Ryktet er i alle fall juicy …

Publisert Oppdatert

Med alt oppstyret rundt Justin Bieber for tiden, inkludert det at forholdet til Selena Gomez ser ut til å være over for godt, er det kanskje ikke rart at ryktene begynner å svirre om andre jenter.

Den aller ferskeste i rykteflommen akkurat nå er danseren og sangeren Katherine Gazda. Hun og Justin Bieber skal ha møttes gjennom en felles venn, rapperen Blake Kelly, og blitt kjempevenner øyeblikkelig.

Så skal Gazda ha lagt ut bilder av en sovende Justin på Instagramkontoen sin (men de bildene er ikke der lenger nå), og «en nær venn» har uttalt seg anonymt om forholdet. Denne personen sa blant annet at Katherine prøver å få Justin på rett kjøl igjen og at hun kaller ham "en engel som har mistet vingene sine".

Ryktene høres temmelig løse ut, spør du oss, men internett koker likevel over av kommentarer og spekulasjoner.

Og det mest juicy av alt?
Katherine Gazda har laget egne versjoner av sanger av både Justin Bieber OG Selena Gomez og lagt dem ut på Youtube. Klikk deg videre for å se!

Katherine Gazda har laget youtubevideoer der hun covrer både Justin Bieber og Selena Gomez. (Dette er ikke profesjonelle musikkvideoer, så vidt vi forstår har hun gjort alt selv.)

Her er de!

</p> <p> <iframe height="315" src="//www.youtube.com/embed/FeYQwEyuWhU" width="560"/> </p> <p>Hva tror dere? Er hun Justins kjæreste, eller er hun bare en ivrig Belieber?</p> </div>

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning