Kjendis:

De merkeligste tingene oppkalt etter kjendiser!

Hva slags ting bærer Lady Gaga, Beyoncé og Harry Styles sitt navn?

Publisert Oppdatert

Når man er kjendis, opplever man mye rart! Blant annet å få ting oppkalt etter seg. Og ikke nødvendigvis ting som man selv har designet, som for eksempel en kleskolleksjon eller solbriller. Nei, hva hadde du sagt hvis noen hadde gitt insekter, planter eller drinker ditt navn?

Kilde: Mizz Just Pop! magazine

Beyoncé: Et insekt

/images/upload/files/global/beyonce
I 2011 fikk en hesteflue(!) navnet Scaptia Beyoncea. Hvorfor? Fordi den hadde en spesiell, gyllen bakende, som forskerne syntes passet beskrivelsen "Bootylicious" - etter Beyoncé og Destiny's Childs låt med samme navn. Hestefluen finnes i Australia, og ble først oppdaget i 1981, som også er året da Beyoncé ble født. Mon tro om Beyoncé tar det som et kompliment å ha fluer som heter det samme som seg?

Rihanna: En drink
/images/upload/files/global/rihanna
Superkjendisen Rihanna fikk nylig sin helt egen alkoholholdige drink oppkalt etter seg. Den inneholder blant annet appelsinjuice, tranebærjuice, lime og grapefruktjuice. Oppskriften skal være fra Barbados, akkurat som Rihanna, og navnet? "Rihannarita"!

Lady Gaga: En plante
/images/upload/files/global/gaga
To nyoppdagede plantevekster ble oppkalt etter Lady Gaga i 2012. "Gaga germanotta", funnet i Costa Rica, og "Gaga mostraparva", funnet i Mexico. Den første oppkalt etter Gagas ekte navn Stefani Germanotta, og den andre oppkalt etter Gagas fans, som kaller seg selv "Little Monsters". Kult, og litt rart, eller hva?

Harry Styles: En frisyre
/images/upload/files/global/harry
Da Justin Bieber slo gjennom for fullt, var det ikke uvanlig at unge gutter gikk til frisøren og ba om "en Bieber". Nå er det visstnok "en Harry Styles" som er mest populær for gutta, viser en fersk undersøkelse blant britiske frisører. Harrys store, krøllete hår skal dessuten ha ført til at flere og flere gutter er åpne for hair extensions for å likne mest mulig på 1D-kjekkasen. Hvorfor? Tja, kan vi gjette at det har noe med å få draget på jentene å gjøre?

Hva ville du hatt oppkalt etter deg, hvis du var kjendis?

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen