Justin Bieber:

Bevis på at Justin og Selena er sammen igjen?

De har iallfall tilbragt helga sammen... Se hva de gjorde i Texas!

Publisert Oppdatert

Kjærlighetseventyret mellom Justin Bieber og Selena Gomez så lenge ut til å være helt slutt, men nå tyder det meste på at de to superstjernene har funnet tilbake til hverandre - igjen.

For da Selena holdt to konserter i Texas i helga, dukket også Justin opp. Og de to superstjernene rakk å gjøre litt av hvert i løpet av helga, i følge Seventeen:

Først ble de sett sammen på Starbucks, før de dro på restaurant for å spise frokost sammen fredag morgen. Ifølge sjefen på restauranten, var det romantisk stemning: "De kysset hverandre - de satt ved siden av hverandre og kysset og klemte hverandre åpenlyst. De skjulte det ikke, og så ut til å være kjærester".

Neste stopp for paret var et dansestudio, hvor de fikk leie hele studioet i en time for å øve sammen med en koreograf. Kanskje det betyr at de to skal samarbeide i nærmeste fremtid? La oss krysse fingrene for det! Her blir paret filmet i det de forlater dansestudioet:

</p> <p>Klikk deg videre for resten av timeplanen til superparet!</p> <p> </p> <p>Etter å ha danset litt, dro Justin og Selena innom et parfymeri, hvor Justin skal ha kjøpt parfymen "Obsession" fra Calvin Klein. I så fall vet vi nå hvordan The Biebs lukter!</p> <p> <img alt="/images/upload/files/global/skjermbilde-2014-03-10-kl-19-07-58" id="_715fc0d1-b069-4cc0-8bbf-9983c8bc48ec" src="https://escenic.klikk.no/webservice/thumbnail/article/1561155"/> </p> <p>Lørdag kveld hadde Selena konsert, og det meste tyder på at Justin også var til stede i salen:</p> <p> <img alt="/images/upload/files/global/skjermbilde-2014-03-10-kl-19-08-59" id="_f8597596-2dd5-45c0-93dd-d617b9c445f0" src="https://escenic.klikk.no/webservice/thumbnail/article/1561156"/> </p> <p>Og helgen deres stoppet ikke der... Klikk deg videre for en helt fersk JB-opptreden!</p> <p> </p> <p>Søndag dro Selena og Justin til festivalen SXSW, hvor Justin overrasket publikum på arrangementet til manager Scooter Braun. Han spilte både "Boyfriend" og "As long as you love me", og denne hilsenen kan da umulig være ment for noen andre enn Selena? Se selv:</p> <p> <iframe height="315" src="//www.youtube.com/embed/jT_pcNwZ0Bg" width="560"/> </p> <p>Se publikum gå bananas når Justin dukker opp! Først synger han "Boyfriend", og så "As long as you love me" (fra ca 01:35):</p> <p> <iframe height="315" src="//www.youtube.com/embed/bCCx83S8J10" width="560"/> </p> <p>Hva tror dere - er Jelena sammen igjen? Og burde de være det?</p> </div>

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning