stjerner

7 grunner til å elske Selena Gomez

… og sjekke ut det splitter nye albumet hennes.

Publisert Oppdatert

1. For You
Det nye albumet til Selena er et greatest hits-album med en del nye sanger og noen remikser. Perfekt som en oppsummering både for gamle og nye fans. For You kom ut denne uka. Julegavetips, kanskje?

2. Nye Selena
Den ene nye sangen på For You er "The Heart Wants What it Wants", og det må være en av de beste (og tristeste) låtene Selena har gitt ut. Vi elsker videoen også!

</p> <p> <br/> <br/> <em>Foto: Instagram</em> </p> <p> <strong>3. Selena på Instagram</strong> <br/>Selena har en av de beste intstagramkontoene på stjernehimmelen, synes vi. Hun poster fine bilder og har en blanding av nydelige selfies, proffe bilder fra ting hun har vært med på og tullete og morsomme bilder av venner og fans. <a href="http://instagram.com/selenagomez">Her finner du henne.</a> </p> <p> <em> <br/>Foto: Instagram</em> </p> <p> <strong>4. Hun er en virkelig god person</strong> <br/>Selena har vært kjendis siden hun var liten, og vet hvor viktig det er å være et godt forbilde. Hun er så gjennomført smart og oppriktig at det er umulig å ikke elske henne. Hun besøker barnesykehus, hjelper dyr, er UNICEF-ambassadør og fronter antimobbekampanjer (blant mye annet). <br/> <br/>I tillegg støtter hun fans som har det vanskelig og legger ut inspirerende tanker og sitater på sosiale medier.</p> <p> </p> <p> <strong>5. Hun er sårbar</strong> <br/>Det magiske med Selena er at selv om hun sjelden sier noe galt om noen, er hun likevel både ærlig og sårbar. Spesielt forholdet med Justin Bieber har vært kaotisk, og det er lett å se hvordan det har blitt en del av musikken hun lager. Slikt gjør henne elsket av fansen.</p> <p> <br/> <em>Foto: Instagram</em> </p> <p> <strong>6. Bestevennen Selena</strong> <br/>Selena er kjent for å ta vare på vennene sine og dyrke gode vennskap. På bildet er hun sammen med Vanessa Hudgens, og vi vet jo at hun og Taylor Swift er gode venner. Alt i alt viser Selena at venner er noe av det beste vi har i livet og at de går foran det meste.</p> <p> <br/> <strong>7. Hun er morsom også<br/> </strong>Dette begynner å bli en stund siden nå, men vi blir liksom aldri helt lei. Og det sier så mye om hvor kul hun er. Den gangen Selena Gomez rappet til Nicki Minajs "Super Bass".<br/> <br/> <iframe height="315" src="//www.youtube.com/embed/jJUlV7bfeJo" width="560"/> </p> </div>

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen