stjerner

5 grunner til å glede seg masse

Resten av året blir fantastisk, folkens!

Publisert Oppdatert

Julia-jenter, er dere klar over hvor mye kult det er som skjer fremover. Glem høstmørke, regn og dritt, denne høsten er magisk! Vi har plukket ut fem ting vi gleder oss vil til fra nå snart og ut året. Hvem har flere ting å glede seg på lista? Legg igjen en kommentar!

Klikk deg gjennom!

Om bare bare et par uker ++ kommer Taylor Swifts album, 1989. Lurer på hvem hun har skrevet sanger om denne gangen! Og om den er noe bra! 27. oktober er datoen.

Og så er det One Direction sin tur. Den 17. november kommer Four (populært med tall for tiden). Gleder oss? Næh ...

Den 19. november er det premiere på Mockingjay part 1, og vi får endelig neste film i Hunger Games-sagaen. Trailerne ser fantastiske ut!

Isac Elliot til Norge igjen! Den 12., 13. og 14. desember har han konsert i (hhv.) Stavanger, Oslo og Bergen. Vi regner med at alle som skal gleder meg seg masse allerede, men det drypper litt selv om du ikke skal på konsert, for det blir alltid intervjuer, bilder og stoff i avisene når stjerner kommer til Norge.

Og så er det sannelig snart jul! Med ferie og gaver og kos og stas, PLUSS at vi får høre på alle julealbumene som ikke funker så bra resten av året. Hurra!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning