stjerner

10 grunner til å elske Zayn Malik

Det var vanskelig å kutte ned til bare ti!

Publisert Oppdatert

Men vi greide det. Her er ti gode grunner til å elske denne fantastiske gutten, litt stort og litt smått.

(PS! Noen har spurt om vi ikke kan lage "10 grunner" om andre kjendiser enn One Direction. Klart vi kan! Send forslag på PM til Redaksjonen, så velger vi ut noen av de som er mest populære!)

1. Kjærlighet
Alle som elsker Zayn vet jo at han er sammen med nydelige Perrie Edwards fra Little Mix. Men det som er så fint med disse to er ikke bare at de er sammen, men at de er så fryktelig forelsket og at det virker som forholdet er så bra! De er rett og slett kjempesøte, og det er akkurat slik vi liker å se Zayn. Det kan ikke være lett å være kjærester når begge reiser så mye, men vi håper det går bra med dem!

2. Smilet hans
Det siste Zayn gjør før han går på scenen er å pusse tennene. Og det ser jo ut som han har vært flink til å pusse og bruke tanntråd og munnskyllevann og gud vet hva hele livet. Det smilet kunne jo lyst opp en hel by! Puss så får du en nuss, Zayn.

3. Stilen hans
Det er få som er like flink som Zayn til å se voksen og ung ut på en gang. Det må være de høyhalsede genserne som gjør at han ser så cool og retro og fresh ut. Han ble faktisk nylig kåret til best kledd av magasinet GQ.

4. 1D var hans vei ut i verden
Dette er ingen bortskjemt gutt som er vant til å få alt han peker på. Zayn hadde ikke pass før han ble med i One Direction. Han hadde aldri tatt fly engang. Nå reiser han verden rundt og får se ting mange andre bare kan drømme om. Det synes vi han fortjener!

5. Han elsker tegneserier
Han har samlet på tegneserier siden han var liten, og er fremdels glad i dem. Som betyr at han er litt nerdete, og det kan vi like! Dessuten er han kjempeflink til å tegne. For ikke å snakke om hvor kult det er at Marvels figur Ghost Rider er basert på ham på dette coveret.

6. Dette bildet …
Zayn betyr «vakker» på arabisk. Tenkte vi det ikke.

7. Han elsker fansen
Han er virkelig, virkelig glad i fansen, og sier det ofte. Han har til og med sagt at han ser på dem som familie, så hvem som helst av dere kunne vært på dette bildet istedenfor søsteren hans.

 

8. Katter!
Favorittdyret til Zayn er løve, og han elsker katter generelt, akkuat som Harry. Det er lett å se for seg at de to ser på søte kattevideoer på Youtube sammen.


Foto: Av StooMathiesen på Flickr under Creative Commons-lisens.

9. Sangstemmen hans
</p> <p> </p> <p> <strong>10. Dette håret!</strong> <br/>Noen ganger er det høyt, noen ganger ser det ut som en softis med lakrissmak, noen ganger glinser det. Uansett er det perfekt på Zayn og vi elsker det!</p> <p> </p> </div>

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning