stjerner

10 grunner til å elske Harry Styles

Er det noe rart vi er fortapt?

Publisert Oppdatert

Harry Styles har en slags magi som gjør at han sjarmerer alle han møter på sin vei (eller som leser om ham). Verden over er både lillesøstre, bestemødre og middelaldrende menn enige om at Harry Styles er en forferdelig fin fyr.

Klikk deg gjennom de ti viktigste grunnene til at vi i Julia elsker ham. Har du flere?

1. Han er morsom

Harry liker å kle seg ut, skjære grimaser, tulle, være litt barnslig og le masse. Og han er aldri selvhøytidelig, bare en glad gutt som vil ha det gøy. Det gjør det nesten umulig å ikke le både av og med ham.


2. Han er litt rufsete

Noen ganger blir store stjerner så opptatt av utseendet sitt (det er jo noe av det viktigste de har) at de alltid ser superstylet og glatte ut. Harry er ikke slik, han er avslappet, har bustete hår og ofte litt subbete klær. Og det gjør ham bare enda søtere!

3. Han er veldig glad i familien sin

Harry er ikke redd for å fortelle verden hvor glad han er i de han har rundt seg. Han elsker moren sin og har minst to tatoveringer til ære for storesøsteren Gemma.

4. He’s got styles!

Denne gutten ser bra ut! Han rocker alt fra rufsete hår og tatoveringer til tversoversløyfe og smoking til enkle hvite T-skjorter. Han har sikkert stylist, men det er det at han alltid er seg selv i klærne som gjør ham så stilig.

5. Respekt for jenter

Han kunne sikkert fått omtrent hvem han ville i verden, og mange blir overlegne av slikt. Men ikke Harry. Han er alltid opptatt av å behandle jenter bra, både fans, kjærester og ekser. Han er bevisst på det også, og snakker gjerne om det i intervjuer. Respekt tilbake, Harry!

6. Han kan å lage mat!

Han er såpass ung og har levd de siste årene av livet sitt på farten, men likevel er Harry flink til å lage mat. Han har til og med lært Louis Tomlinson kunstene sine. For ikke å snakke om at han jobbet på bakeri før han ble stjerne. Supersjarmerende!

7. Håret!

Ingen tvil om at håret er en del av Harrys image. Og vi elsker håret hans, selv om det av og til ser ut som et kråkereir. De naturlige krøllene som får herje fritt på hodet hans er perfekte på ham. Og til å være «hårkjendis» ser han ikke ut til å være spesielt nøye på det.

8. Han er snill

Vi har allerede nevnt at han elsker familien sin, men Harry har et stort hjerte med plass til mange. Han er kjempeglad i vennene sine, spesielt de andre guttene i 1D, og er også kjent for å være høflig mot alle. Og aller viktigst: han bruker tid og energi på å hjelpe folk som ikke er like heldige i livet som han selv. Han har blant annet vært med og samle inn penger til kreftforskning, fattige mennesker, syke barn og mye annet. I høst auksjonerte han ut en T-skjorte han hadde hatt på seg på moteuka i London, og fikk inn masse penger han ga til UNICEF.

9. Han liker dyr

Harry er kjempeglad i dyr, og spesielt katter og skilpadder. Og alle de nydelige bildene som finnes der ute av Harry som holder diverse dyr er så søte at det nesten ikke er til å holde ut.

10. Smilehull

Harry Styles er både sjarmerende og snill og flink, men noen ganger er det rett og slett smilehullene hans som tar knekken på oss. Er det mulig?


Foto: PR Photos

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen