stjerner

10 fakta om PewDiePie

Hvor mye vet du om den mest populære fyren på Youtube?

Publisert Oppdatert

Glem Justin Bieber og virale X Factor-auditioner. Den største stjernen på hele internetthimmelen er svenske Felix Kjellberg.

Her er 10 fakta om gullgutten:

1. Det fulle navnet hans er Felix Arvid Ulf Kjellberg, og han er 25 år gammel.

2. Han er vokst opp i Göteborg, men har bodde både i Italia og i Storbritannia.

3. Han er spillanmelder (mye horror- og action, men også andre spill), og lager videoer av at han tester spill og legger ut på youtuber. Det er heltidsjobben hans.

4. Brukernavnet hans er PewDiePie, og youtubekanalen hans har flere abonnenter enn noen andre kanaler (ja, flere enn både one direction og youtube selv).

5. Felix har vunnet massevis av priser og er blitt rik på youtubejobben sin.

6. Kjæresten hans, Marzia Bisognin er kjent som CutiePieMarzia, og hun er også en berømt youtuber. Ofte lager de videoer sammen.

</p> <p> </p> <p>7. PewDiePie sine fans kalles Bro Army, mens Marzias fans kalles Marzipans.</p> <p>8. I perioder har han måttet stenge av muligheten til å kommentere på youtubevideoene han la ut, fordi det var så mange negative kommentarer og spam. Han har uttalt at han ble lykkeligere etter at han stengte av kommentarene.</p> <p>9. Isteden for å kommunisere med fansen på youtube, startet han et eget nettforum som heter www.broarmy.net.</p> <p>10. PewDiePie bruker ofte kjendisstatusen til å jobbe for veldedige organisasjoner. Han har blant annet samlet inn penger til barnesykehus, til organisasjonene WWF og Charity: Water.</p> </div>

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning