SOMMER:

Tips til sommersminke!

Her får du 5 sommerlige sminketips!

Publisert Oppdatert

På sommeren gjør man mye forskjellig og det kan være vanskelig å finne ut hvordan man skal sminke seg. Her får dere noen av de beste sminketipsene for sommeren!

Bruk lite sminke

Det er absolutt ikke nødvendig å bruke masse sminke på sommeren, og spesielt ikke når det er sol. Hvis du skal på stranden eller er i utlandet burde du ikke bruke sminke i det hele tatt da det kan skade huden. Dessuten får man en gjevnere brunfarge hvis man dropper sminke på huden, som foundation og pudder!

Klikk videre for flere tips!

Solpudder

Det kan være fint å bruke litt solpudder på sommeren, bruk gjerne en med glitter i for å få huden til å gløde litt ekstra! Samtidig er det fint med en naturlig look på sommeren, så det er ikke nødvendig å overdrive! Du kan for eksempel bare bruke litt i kinnene! 

Klikk videre for flere tips!

Lys øyenskygge

Hvis du for eksempel skal i bursdag kan det være fint å sminke seg litt ekstra, da kan du bruke litt øyenskygge! Bruk gjerne lyse farger som hvit, kremfarget, lyserosa og så videre. Du trenger ikke bruke mye, men litt på øyelokket vil gjøre at du ser litt mer pyntet ut!

Klikk videre for flere tips!

Solfaktor

Det er veldig viktig å passe på huden sin i sola, bruk derfor alltid solkrem- spesielt i fjeset! Hvis du synes solkrem er klissete og litt tungt å ha i fjeset når du ikke soler deg finnes det mange ansiktskremer med solfaktor! Det kan også være lurt å bruke lepomade med solfaktor, det har de blant annet på apoteket! 

Klikk videre for flere tips!

Vannfast maskara

Hvis du er vant med å bruke maskara hver dag og ikke vil gå uten på stranda kan du bruke vannfast maskara. Da trenger du ikke å bekymre deg for at maskaraen skal renne av når du bader! Obs: du trenger absolutt ikke å bruke maskara på stranden, det er kun hvis du selv vil!

Hva er dine beste sminketips for sommeren?

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning