SKJØNNHET:

Smink deg til nyttårsfesten!

Her får dere noen tips til hvordan dere kan sminke dere i kveld!

Publisert Oppdatert

Når det endelig er tid for årets siste dag og da er det også tid for å pynte seg og kanskje sminke seg litt ekstra. Her kommer noen tips til hvordan dere kan sminke dere for nyttårsfesten i kveld!

Røde lepper
Selena Gomez blir ofte sett med røde lepper, det ser alltid bra ut og passer ekstra godt til juletider! Ta gjerne på en vanlig lepomade en liten stund før du skal ta på leppestiften, da slipper du å ha tørre lepper under leppestiften. Pass også på å ikke bruke for mye mørk øyenskygge når du har på rød leppestift, da kan det virke litt mye!

Klikk videre for flere tips!

Naturlig look
Man må ikke bruke mye sminke selv om det er nyttårsaften. Det er lov å gå for en enkel og naturlig look, AnnaSophia Robb fra The Carrie Diaries er ofte på den røde løperen med en naturlig look! Gå gjerne for en lys øyenskygge i en dus farge og bruk gjerne en lip gloss med lite farge. Det kan være fine å bruke litt solpudder i fjeset, men bruk bare litt så huden ser fresh ut! Neglelakk er alltid fint, så finn gjerne en litt crazy neglelakk hvis du vil pynte deg litt ekstra! 

Klikk videre for flere tips!

Sotede øyne
Sotede øyne er kjempefint og passer ekstra godt når man skal pynte seg! Ta deg god tid til å sminke deg hvis du skal sote øynene, det kan ta litt tid! Bruk litt mer øyenskygge ytterst på øyelokket og bruk mindre og mindre innover. Du kan også bruke en lysere farge innerst på øyelokket! Pass på å ikke bruk en mørk leppestift hvis du skal sote øynene, det kan bli litt mye. Bruk for eksempel en lyserosa eller nude leppestift, eller ingenting!

Her kan dere se en tutorial på hvordan man kan lage sotede øyne. Husk at dere ikke trenger å bruke like mye sminke som denne jenta, videoen er kun for at man skal kunne se hvordan man gjør det!

</p> <p> <em>Hvordan skal du sminke deg i kveld?</em> </p> </div>

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning