GUTTER:

Slik bevarer du ferieflørten

Vi gir deg tipsene til hvordan du kan bevare ferieflørten etter ferien!

Publisert Oppdatert

En ferieflørt er herlig, men det kan være vanskelig å bevare den når ferien er over og man drar hjem igjen. Her får du flere tips til hvordan du kan bevare ferieflørten etter at ferien er over!

Hold kontakt på nett

Det finnes en haug av sosiale medier dere kan bruke for å holde kontakten, for eksempel Facebook og Snapchat. Vær flinke til å chatte eller sende snapper ofte, da vil det være lettere å beholde forholdet når ferien er over!

Flere tips på neste side!

Besøk hverandre

Det er mulig å få sett hverandre, selv om det ikke blir like ofte som i ferien. Hvis dere bor på hver deres kant av samme by kan dere møtes etter skolen og i helger. Hvis dere bor langt fra hverandre går det an å besøke hverandre i ferier, avtal med foreldre og se om det går! 

Flere tips på neste side!

Skriv brev

Hva er vel mer romantisk enn ordentlige brev? Send hyggelige brev til hverandre hvor dere forteller om hverdagen. Brevene trenger ikke å være så lange, det er uansett superromantisk! Du kan også spraye parfymen din på brevet, så lukter det deg når han får det!

Flere tips på neste side!

Ring hverandre

Heldigvis finnes det telefoner! Da får dere hørt stemmen til hverandre og snakket om alt og ingenting! Ring for eksempel på vei hjem fra skolen eller på kvelden før dere legger dere! Det går også an å bruke Skype, så slipper dere dyre telefonregninger!

Mer på neste side!

Hvis det tar slutt

Noen ganger er det tar forhold dessverre slutt, enten man bor nærme hverandre eller ikke. Det kan gjøre kjempevondt, men da er det viktig å tenke på at det går over! Du vil komme deg over det, og etter hvert vil du møte en gutt som kanskje er enda bedre! Det vil hjelpe å snakke om hvordan du føler det! Snakk med venninnene dine, moren din eller noen andre du liker å snakke med.  

Har dere noen tips til hvordan man kan bevare en ferieflørt?

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning