MOTE:

Gjør kupp på nyttårssalget!

Vi gir deg tipsene til hvordan du kan finne noe på salg og hva du skal lete etter!

Publisert Oppdatert

Det nye året er i gang og butikkene er fulle av salgsvarer! Man kan gjøre utrolig mange kupp på salg, men det kan være vanskelig å finne noe fint i jungelen av salgsvarer. Her får du flere tips om hva du burde kjøpe og hvordan du skal finne det!

Ha god tid

Tips nummer en er å ha god tid! Ingenting er mer slitsomt enn å prøve å finne noe på salg når man har dårlig tid! Ta deg god tid til å lete deg gjennom salget så skal du se at du finner noe du vil ha!

Gi det en sjanse

Det er ingen hemmelighet at det henger mye rart på salgsstativene i butikkene, men det du kanskje ikke tenker på er at mye av det vil se annerledes ut på. Hvs du finner et plagg du er usikker på så ta deg tid til å prøve det, kanskje det er dødskult på!

Hold hodet kaldt

Salg tiltrekker seg mange mennesker, så ikke la deg irritere over en stappfull butikk. Hold hodet kaldt og tenk mer på klærne du ser på enn på at det er mange mennesker rundt deg! 

Les mer om hva du burde kjøpe på neste side!

Hva du burde kjøpe

Hverdagsklær
Det kan være lurt å kjøpe vanlige hverdagsklær som hettegensere, cardigans og basicplagg. Dette vil du få bruk for hver eneste dag, det kan også være greit å gå hjem med tre gensere til prisen av en, da har du også mer å velge i når du står å lurer på hva du skal ha på!

Vintertøy
Vinterjakker, luer og skjerf er også å finne på salg og det er noe du absolutt får bruk for! Finn noe som er tidløst så du også kan bruke det neste vinter!

Tilbehør
Mange butikker har også småting som smykker, pysjer og sminke og så videre på salg, det kan være greit å ta med seg hjem fra salget da du sikkert ikke bruker så mye penger på det ellers!

Over ser dere noen ting som er på salg i forskjellige butikker, jakke fra H&M, lue, armbåd og pysjshorts fra Gina Tricot og genser fra Cubus!

Skal dere kjøpe noe på salg?

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning