Isac Elliot:

- Vil ikke bli overlegen som Justin Bieber

I Julia nr 1 kan du lese intervju med Isac Elliot. Her er spørsmålene vi ikke fikk plass til i bladet!

Publisert Oppdatert

Julia møtte Isac da han besøkte Norge i november. Det intervjuet kan du lese i Julia nr 1, som er i salg 6.januar! Og her er noen av spørsmålene vi ikke fikk plass til i bladet.

Har du en kjendiscrush på noen akkurat nå?
– Zara Larsson. Hun er en kjempedyktig sangerinne og søt.

Har du alltid villet holde på med musikk?
– Jeg har alltid elsket musikk og har alltid villet holde på med det. Hittil har det gått veldig bra, og jeg håper at det fortsetter sånn.

Hvis du ikke kunne jobbet med musikk, hva hadde du villet gjøre da?
– Jeg spilte ishockey kjempelenge, og så har jeg spilt fotball og svømt, så det hadde vært kult å holde på med. Og så har jeg hatt en drøm om å bli pilot, det hadde vært kult.

Hva synes du om å bli sammenliknet med Justin Bieber?
– Det er jo ikke en dårlig ting, for han er kjempeflink. Men jeg prøver jo å lage en annen type musikk, det er ikke samme greie. Han var også ung da han startet, men vi har ganske forskjellig musikk og stil. Man har jo sett hvordan det går med Justin Bieber, som kommer for sent til alle konserter og sånt, og jeg har på følelsen at det ikke kommer til å gå sånn for meg. Selv om man er fan, så vil man jo ikke at artisten kommer sent. One Direction har det jo gått bra for, ettersom de er så snille med fansen sin. Men om man skal på meet and greet med Bieber så koster det over 3000 kroner. Det er mye å betale, og så får man 20 sekunder. Jeg vil ikke bli sånn overlegen.

Hva er best og verst med å være kjent?
– Det er ikke så mye kjipt, bortsett fra å være i studio - det er ganske kjedelig fordi man må være stille og synge de samme sangene om og om igjen. Å spille konserter og treffe fansen er overlegent best.

Hva gjør du når du har fri?
– Jeg pleier å treffe venner, spille TV-spill og drive med sport, nå på vinteren blir det ishockey.

Hvilken låt er morsomst å opptre med?
– Det kommer faktisk an på landet. For eksempel så er «New Way Home» den største hiten i Norge, så den er morsomst her. I Finland er det mange låter som er populære.

Hva synes vennene dine om at du er kjent?
– De synes ikke at det er noe spesielt. Med de som jeg har kjent lenge er det ikke noe forskjell, de har alltid visst at jeg ville drive med musikk. Men så har man jo fått nye venner fordi man er litt "poppis", liksom. Men man merker ganske kjapt om de er falske eller ikke. Man kan ha hatt det ganske gøy sammen, og så spør de om å få en shoutout fra meg på Instagram... De prøver å gjøre hva som helst for å synes. Jeg vet at sånne ting kommer, men det føles litt merkelig.

Du reiser mye, hvordan går det med skolen og sånt? 
– Det har gått problemfritt hittil, men jeg får med meg lekser. Pappa er lærer, så jeg får hjelp fra ham og må jobbe litt ekstra. Når jeg kommer høyere opp i klassene blir det kanskje verre.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning