musikk

Ukas video: Summer Forever

Youtube-stjernen Megan Nicole skjønner seg på sommer!

Publisert Oppdatert

Som så mange andre før henne ble Megan Nicole kjent da hun begynte å poste egne versjoner av store hiter på Youtube. Hun ble fort populær, fikk egen platekontrakt, og nå er hun stjerne på egne bein.

«Summer Forever» er ikke den nyeste sangen hennes, men vi synes den passer så perfekt akkurat nå som sommeren er kommet til oss i det kalde nord også!

Denne musikkvideoen har alt som er bra med sommer: bading, venner, vannpistoler, hjerteformede solbriller, vannkrig, soft-is, flørting, sykling, dansing ved bassenget, løping på stranda og selvsagt en catchy sommerlåt som binder alt sammen.

Maks feriestemning!

</p> <p>Klikk deg videre for å få vite mer om Megan Nicole!</p> <p> </p> <p> <strong>Fakta om Megan:</strong> <br/>- Hun vokste opp i Texas i USA.<br/>- Hun begynte å legge ut videoer på Youtube i 2009.<br/>- Nå har hun platekontrakt og jobber med sitt første album.<br/>- Hun er 19 år.<br/>- Det beste hun vet å spise er farens hjemmelagede fajitas.<br/>- Den første konserten hun var på var med Hilary Duff.<br/>- Favorittstedet hennes å tilbringe sommeren er på Hawaii.</p> <p>Her er en av Megans nyere låter:<br/> <iframe height="315" src="//www.youtube.com/embed/_G3FlVLcJQU" width="560"/> </p> </div>

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen