musikk

Ukas video: «Let go for tonight»

Se opp for fantastiske Foxes!

Publisert Oppdatert

Foxes er en artist vi helt sikkert kommer til å høre mer om fremover. Nylig vant hun og produsenten Zedd Grammypris for beste danselåt i 2013, og snart kommer debutalbumet hennes.

Den nye singelen «Let og for tonight» er ukas video her på Julia. Klikk deg videre til neste side for flere fakta om Foxes!

  </p> <p> <strong> </strong> </p> <p> <strong>Fakta om Foxes</strong> </p> <ul> <li>Foxes heter egentlig Louisa Rose Allen og er 24 år gammel.</li> <li>Hun er britisk.</li> <li>Artistnavnet Foxes kommer faktisk fra en drøm moren hennes hadde en gang om en flokk med rever som løp nedover gata. Louisa syntes at det var så fint å tenke på, så hun valgte navnet Foxes.</li> <li>Hun skriver låter, synger, produserer og spiller gitar og trommer.</li> <li>Hun ble først kjent da sangen «Youth» ble brukt i tv-serien Gossip Girl.</li> <li>Som person er hun visstnok ganske sjenert og stille.</li> <li>Hun blir mer inspirert av film enn av annen musikk, og hører faktisk mest på filmmusikk.</li> <li>Albumet <em>Glorious</em> kommer 3. mars.</li> <li>Hjemmesiden hennes er <a href="http://www.iamfoxes.com/" target="_blank">www.iamfoxes.com</a> </li> <li>Du kan følge henne både på <a href="https://twitter.com/iamfoxes" target="_blank">Twitter</a> og <a href="http://instagram.com/iamfoxes" target="_blank">Instagram</a>.</li> </ul> </div>

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning