musikk

Ukas video: Do They know It's Christmas?

Ny versjon av den gamle Band Aid-klassikeren, denne gangen MED One Direction.

Publisert Oppdatert

Du har sikkert hørt sangen "Do They Know It's Christmas?" hver eneste jul siden du var liten, og du vet kanskje også at sangen ble laget for å samle inn penger under en sultkatastrofe i Etiopia.

Det er 30 år siden, og nå er sangen blitt spilt inn på nytt - med flere av våre britiske favorittartister - for å samle inn penger til arbeidet mot sykdommen ebola, som har herjet i Vest-Afrika i år.

Britiske og irske artister i alle aldere er med på sangen, blant andre One Direction, Ed Sheeran, Ellie Goulding, Olly Murs, Rita Ora, Bono og Bastille. Her er videoen (obs! den starter med en scene fra området med sykdomsutbrudd):

</p> <p>Du kan støtte arbeidet mot ebolaviruset ved å kjøpe sangen i Itunes, Google Play eller i cd-format.</p> <p>Klikk deg videre for å se og høre den orginale Band Aid-sangen fra 1984!</p> <p> </p> <p> <br/>Gjengen som spilte inn sangen i 1984. Er det ikke rart at den gangen var de disse som var store stjerner, og ikke de vi har i dag?</p> <p> <iframe height="315" src="//www.youtube.com/embed/bjQzJAKxTrE" width="420"/> </p> <p>Og her er videoen fra 10 år siden, Band Aid 20, til inntekt for arbeidet mot sultkatastrofen i Darfur i Sudan:</p> <p> <iframe height="315" src="//www.youtube.com/embed/H5vMdmajxFY" width="420"/> </p> </div>

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning