musikk

Ukas video: Chandelier

Har du sett den fantastiske Sia-videoen alle snakker om?

Publisert Oppdatert

En av de mest delte musikkvideoene i det siste er Sias "Chandelier". Låten er kul, men det er videoen som virkelig tar kaka.

Alt er filmet i ett langt strekk, og hovedpersonen er den 11 år gamle danseren Maddie Ziegler. Hun er både grasiøs, vakker og nesten skummel. For ikke å snakke om utrolig flink! Maddie er med i en realityserie som heter Dance moms, så hun har vært på tv før, men nå er hun virkelig blitt stjerne. Maddie spiller på en måte Sia, og har på seg en parykk og noen juksetatoveringer for å ligne på sangeren.

Vi synes videoen er både annerledes og bra. Og så er det så kult med en jente i en musikkvideo uten at poenget er at hun er sexy eller pen, for det er ganske sjelden. Hva synes dere?

</p> <p>Klikk deg videre for å se Maddie et klipp fra tv-serien hun er med i og da hun og Sia fremførte "Chandelier" på talkshowet <em>Ellen</em>.</p> <p> </p> <p> <iframe height="360" src="//www.youtube.com/embed/0uPxMxiStsQ?rel=0" width="640"/> </p> <p> <iframe height="360" src="//www.youtube.com/embed/yggP8lQT5qw?rel=0" width="640"/> </p> </div>

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning