musikk

Stjerner covrer stjerner!

5 supre versjoner av kule låter.

Publisert Oppdatert

Visste dere at for bare ti år siden var cover noe veldig mange ikke visste hva var? Mange artister gjorde det, selvsagt, men ofte fikk ikke lytterne vite at det var en annens sang. Så kom Youtube og forandret alt, coverlåter er nå kjempevanlig, og for mange er å covre en stjerne veien å gå for å bli superstjerne selv.

Nå ligger det så mange fantastiske versjoner av hits ute på Youtube at man nesten går seg vill. Vi har plukket ut fem videoer vi liker skikkelig godt, med stjerner som covrer stjerner.

Hvilken liker dere best?

Austin Mahone covrer Adele

</p> <p>En av de tristeste sangene de siste årene, og her får vi verdens nydeligste Austin i svarthvitt med tårer i øynene (nesten) og trist ansiktsuttrykk.<br/>Videoen er sett 6,5 millioner ganger på Youtube.</p> <p> </p> <p> <strong>Megan Nicole covrer One Direction</strong> </p> <p> <iframe height="360" src="//www.youtube.com/embed/Uhj0ymhgK9E?rel=0" width="640"/> </p> <p>Megan er youtubestjerne, akkurat som Justin Bieber, Austin Mahone og mange andre er. Hun begynte med å poste coverversjoner, og nå har hun egen platekontrakt og egne sanger. Kjempekul jente, og dette er en herlig coverversjon.</p> <p> </p> <p> <strong>Little Mix covrer Fun.</strong> </p> <p> <iframe height="360" src="//www.youtube.com/embed/UjKaAU_fssU?rel=0" width="640"/> </p> <p>Stemmene til jentene i Little Mix ruler! Og derfor er det så perfekt at de synger denne låten med skikkelig trøkk, selv om det er a cappella. Samtidig ser de selvsagt kjempestilige ut.</p> <p> </p> <p> <strong>The Vamps covrer Taylor Swift</strong> </p> <p> <iframe height="360" src="//www.youtube.com/embed/_CiyDlUle-8?rel=0" width="640"/> </p> <p>Herregud så søte de var her. Og vi elsker perkusjonen på kjeler istedenfor trommer!</p> <p> </p> <p> <strong>MattyBRaps og Cimorelli covrer Carly Rae Jepsen</strong> </p> <p> <iframe height="360" src="//www.youtube.com/embed/uM7nlIsBLoc?rel=0" width="640"/> </p> <p>Denne er litt annerledes, for det er ikke en ren cover. Jentene i Cimorelli og MattyBRaps har nemlig gjort om teksten på Carly Rae Jepsens superhit sånn at det blir en slags morohistorie om hvor søt de synes han er. Men ellers er låten likedan.</p> </div>

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen