Violetta:

Naty, Francesca og Diego snakker ut!

Slik har livene deres forandret seg!

Publisert Oppdatert

De spiller Naty, Francesca og Diego i Disneys suksesserie "Violetta". Julia har snakket med skuespillerne om hvordan de kommer overens i virkeligheten!

Diego = Diego
Naty = Alba
Francesca = Ludovica

Hvorfor tror dere at serien har blitt en suksess?
Diego: Fordi serien gjør noe nytt som vi ikke har sett før. Karakterene kommer fra ulike bakgrunner, hvilket gjør at alle kan kjenne seg igjen. Serien handler også om å følge drømmene sine, det elsker jeg.
Ludovica: Musikken! Alle kan forstå det, og jeg synes at låtene i serien er så morsomme og bra.

Hvordan fikk dere rollene i "Violetta"?
Diego: Jeg var i Madrid og prøvespilte for rollen som Tomás i første sesong, men jeg fikk den ikke. Men i sesong to fikk jeg prøve igjen, og fikk rollen som Diego.
Alba: Jeg hadde aldri gått på en casting før, men vennene og familien min sa at jeg burde gjøre det, for å se hva det er. Så jeg gikk dit og de tok bilde av meg og jeg fikk en telefonsamtale noen timer senere, som endte med at jeg fikk jobben og skulle flytte til Argentina.
Ludovica: Jeg var i Italia og studerte dans og sang i Milano, og regissøren ringte meg og sa de lette etter noen som kunne snakke spansk for en casting. Jeg kunne ikke spansk, men prøvde å lære meg en sang og noen fraser. Jeg fikk rollen og ble flydd til Buenos Aires.

Er dere venner i virkeligheten?
Ludovica: Ja, hele gruppen er veldig nære! Men vi som kommer fra andre land har virkelig kommet nære hverandre.

Hva synes dere om klærne i serien?
Alba: Jeg elsker dem! Jeg spiller jo en rocker, så jeg får bare morsomme klær.
Ludovica: Jeg spiller ei søt jente, så jeg får bare veldig sukkersøte klær, og jeg elsker det.

Har livene deres forandret seg?
Alba: Det var en stor forandring, ettersom vi flyttet til et annet kontinent. Men vi lever i en drøn. Det er noe helt nytt for meg, men det er det beste som har skjedd meg.
Ludovica: Livet mitt har forandret seg etter at jeg flyttet, men jeg er den samme personen som før og jeg vet at dette er noe som skjer akkurat nå - jeg prøver å leve i nået, ettersom man ikke vet hvordan livet vil se ut om noen år.
Diego: Det er helt annerledes nå!

Likner dere på karakterene deres?
Diego: Ikke i det hele tatt! Det eneste er at jeg også er ganske direkte, men karakteren min er veldig ironisk og sarkastisk, og jeg sier alltid det jeg mener og sier aldri noe bak ryggen på noen. 
Ludovica: Francesca er Violettas bestevenninne og den flinke og snille jenta i serien. Hun er søt, romantisk og den som mekler mellom de snille og de dumme. Jeg er ganske lik henne, for jeg liker ikke konflikter og vil helst at alle skal være venner og snille mot hverandre.

Hvordan er atmosfæren på innspillingen?
Ludovica: Gruppen er veldig gode venner, og vi har flaks som kommer så godt overens. Vi er virkelig ekte venner og det føles som en familie. Det er morsomt å gå på jobb!

Blir dere ofte gjenkjent?
Ludovica: Om vi er en gjeng som går sammen, kjenner de oss alltid igjen. Men om man har hestehale og ikke noe sminke, er det ingen som kjenner oss igjen.

Hvordan holder dere beina på jorda?
Diego: Familien min er en veldig enkel familie. Og det er sant! Mange sier at de kommer fra enkle familieforhold for at det skal passe imaget deres. Men for meg er det sant. Foreldrene mine kommer fra en by på landsbyga og de har lært meg å ikke la dette gå til hodet på meg og forandre hvordan jeg behandler andre.

 

Pleier du å se på Violetta?

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning