Hunger Games:

Nå er Hunger Games-filmene ferdig innspilt!

... Men resultatet får vi ikke se heeelt ennå.

Publisert Oppdatert

De to siste filmene i Hunger Games-serien, Mockingjay part 1 og part 2, har ikke premiere før i november i år (part 1) og november 2015 (part 2). Men denne uka ble den aller siste scenen spilt inn, så nå gjenstår bare etterarbeidet før vi får se det ferdige resultatet.

Vi har jo fremdeles masse å glede oss til, men hva med skuespillerne som nå er ferdig med et prosjekt som har vart over flere år? Dette bildet ble postet av en av Mockingjays produsenter denne uka, og viser Jennifer Lawrence (Katniss), Josh Hutcherson (Peeta), Liam Hemsworth (Gale) og Woody Harrelson (Haymitch) som deler en gruppeklem den aller siste dagen på filmsettet. Antakelig synes de at det er litt trist at det er over!

/images/upload/files/global/bqnp0drciaejdh5

Klikk deg videre for å se hva en av filmens stjerner postet om å være ferdig med Hunger Games for godt!

Willow Shields (som spiller Prim) postet et bilde på Instagram med sine medspillere i Hunger Games og takket fansen for å støtte filmene. Hun skrev: "For en bittersøt følelse... Mockingjay del 1 og 2 er offisielt ferdiginnspilt! Det har vært en helt fantastisk reise, og jeg kan ikke vente til dere får se filmene! En utrolig stor del av livet mitt, og jeg vil takke alle dere vakre mennesker for å ha støttet filmene våre hele veien! Er dere spente eller er dere SPENTE på å se Mockingjay?

/images/upload/files/global/10413051-531912670248033-1311042118-n

Kjenner du igjen personene på bildet? Vi i Julia gleder oss STORT til november!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen