Melodi Grand Prix:

– Men tenk hvis kjolen min detter av?!

Charlie er én av ni finalister i helgas MGP-finale, og har blant annet fått hjelp fra en av Justin Biebers dansere!

Publisert Oppdatert

Lørdag 15.mars er det finale i norske Melodi Grand Prix, hvor det skal avgjøres hvem som går videre til den internasjonale finalen. 19 år gamle Charlie er en av deltakerne, med låten "Hit me up", og vi møtte henne for en kort prat i vårsola!

Hei Charlie! Hvem er du, egentlig?
– Jeg heter Charlotte, og artisten Charlie er en veldig ny artist, selv om jeg har drevet med musikk i ganske mange år. Jeg var med i MGP Jr da jeg var 10 år, og jobbet på egenhånd etter det. Jeg liker musikk som er sprudlende og happy!

Gratulerer med å ha kommet til finalen! Hvordan var det å være i semifinalen?
– Tusen takk! Det var veldig, veldig stort. Jeg tenkte ikke så mye på det før etter generalprøven kl 18 den kvelden. Jeg var rolig, overraskende rolig. Men etter generalprøven kjente jeg at nervene begynte å bygge seg opp! Jeg satt der i sminken for å gjøre det siste med håret, og tenkte: "Okay, dette skjer faktisk! Nå skjer det!"

Og det gikk jo kjempebra!
– Vokalmessig kunne det gått bedre. Jeg hadde vært syk hele uka og fikk ikke stemmen tilbake før på dagen før semifinalen! Så jeg turte ikke å synge ut ordentlig før på generalprøven. Nå skal vi jobbe med det for å få det perfekt, så alt går smooth på lørdag. 

 

Hva følte du da du gikk videre?
– Jeg var litt sånn: "Er det meg? Sa de meg? Er du sikker?" Haha! Det var lettelse, egentlig. Det var den største følelsen. Og jeg var kjempeglad, stod bare og hoppet opp og ned hele kvelden! Og på kvelden fikk jeg ikke sove, jeg var helt i hundre.

Hva kan vi forvente i Spektrum imorgen?
– Full fest! Det blir fest på scenen, det er iallfall det vi håper å få til.

Klikk deg videre for å lese hvordan det er å jobbe med en av Justin Bieber sine dansere!

Du har hatt god hjelp fra en av Justin Bieber sine dansere, stemmer det?
– Ja, Carlena har koreografert hele dansen, både det jeg og danserne gjør. Det begynte med at jeg var på workshop med henne og hun lærte meg å danse. Før det kunne jeg ikke danse i det hele tatt! Jeg lærte endel trinn til dansen, og vi spilte inn musikkvideo sammen. Så spurte jeg om hun ville være med til Norge og hjelpe meg her. Så da ble det sånn! Jeg er ikke helt sikker på om hun blir med på lørdag, for hun måtte tilbake til LA for å spille inn en musikkvideo med Chris Brown..!


Carlena Britch (til venstre) har danset med Chris Brown og Justin Bieber. Og Charlie!

Oii! Er det ikke litt sykt å tenke på at du jobber med samme danser som Chris Brown og Justin Bieber?
– Det går liksom ikke opp for meg. Jeg liker JB og musikken hans, men jeg følger ikke så mye med at jeg vet hvem danserne hans er. For meg ble hun en normal person som er flink til å danse. Det er først når jeg ser fansen, og alle som bare: "Carleeeena!!", da skjønner jeg at "shit, hun er jo famous!"

Så du har ikke spurt henne noe om Justin? Det hadde jeg gjort!
– Vi har ikke snakket noe om Justin, men hun har fortalt om ting som har skjedd på scenen. For eksempel når jeg friker ut og bare: "Tenk hvis kjolen detter av!" så har hun sagt: "Da må du bare løpe av scenen, det har skjedd med meg"!

Hva gjør du hvis du vinner imorgen?
– Jeg klarer ikke helt å tenke på det. Jeg vet rett og slett ikke. Det må jeg bare ta som det kommer!

Vi ønsker Charlie masse lykke til imorgen! Klikk deg videre for å se musikkvideoen til "Hit me up"

Musikkvideoen til "Hit me up":

</p> </div>

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning