Melodi Grand Prix:

– Målet mitt er å inspirere folk!

Vi heier på Mo i MGP ikveld! Gjør du?

Publisert Oppdatert

Ikveld er det duket for den første av tre semifinaler i Melodi Grand Prix på NRK 1 (Kl 20.05), og én av deltakerne kjenner vi igjen fra X Factor: Mo! Han har hatt en nesten tre år lang pause, etter å ha vært gjennom en vond periode i livet sitt - hvor han blant annet overlevde Utøya, men mistet sin beste venn og ble alvorlig skadet i beinet. Låten han skal synge ikveld, "Heal", betyr dermed mye for ham personlig.

Hei Mo! Hvordan er det å skulle være med i Melodi Grand Prix?
– Jeg har alltid vært fan av MGP, men aldri tenkt at jeg skulle være med. Helt sjukt at de spurte meg! Det er så stort, det er jo liksom verdens største show, alt er så stort der. Jeg er så glad for at de ville ha meg med, at jeg fikk denne sjansen.

Ja, hvorfor tror du de ville ha deg med?
– Det må du spørre dem om, haha! Men jeg er så takknemlig, det betyr mye for meg. Jeg gleder meg til å forhåpentligvis kunne inspirere folk, det er målet mitt.

Hva kan du si om "Heal", låten du skal synge ikveld?
– Den betyr så mye for meg. Jeg har en spesiell "connection" med den. Den handler om å komme fra et mørkt sted i livet ditt, hvor du har vært gjennom en sykt vond periode. Den hander om å ta tiden til hjelp for å helbrede seg selv. Det er så sykt at den låta beskriver meg så godt, og det jeg har gjennomgått de siste årene. Jeg ville ha en låt som var veldig MEG, og den låta representerer akkurat det. Det var viktig for meg å ta den pausen jeg trengte, og nå er jeg klar for å jobbe videre med artistkarrieren min.

Gruer du deg?
– Ja! Gjett om! Jeg er veldig nervøs. Men jeg tar det som det kommer, og er optimistisk. Og så gjør jeg mitt beste, jeg kan ikke gjøre noe mer enn det!

Du virker som en veldig åpen, positiv og optimistisk fyr!
– Så hyggelig sagt! Jeg liker å være positiv, tenke positivt, smile og le så mye jeg kan. Fordi det gjør hverdagen mye morsommere. Jeg har vært sånn siden jeg var liten, og én av de viktigste tingene som hjelper meg i hverdagen er å tenke positivt. Glemme det negative. Og å være gode mot hverandre, det er viktig synes jeg.

Hva kan vi forvente oss av opptredenen din med "Heal"?
– Det blir "Mo-style"! Hehe! Den er spesiell, ekte og annerledes. Det er den samme Mo som før, men han har vokst. Du må vente og se!

Hva tenker du om mulighetene for å vinne i MGP?
– Jeg tar ett skritt av gangen, og gjør mitt beste. Det er masse øving og forberedelser, og mye som skjer. Hvis Norge vil at jeg skal videre, er det fantastisk. Og det hadde vært en sykt stor ære å få representere Norge!

Vi heier på deg ikveld, Mo!

Klikk deg videre for å høre Mos MGP-bidrag "Heal"!

</p> </div>

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning