Musikk:

– Livet handler om å ta sjanser!

"Stjernekamp"-Mo er aktuell med ny, funky singel!

Publisert Oppdatert

Julia digger Mo! Nå er den inspirerende fargeklatten, som vi kjenner fra X Factor og Melodi Grand Prix, aktuell med videre deltakelse i "Stjernekamp" - og ny låt!

Les Julias forrige intervju med Mo her!

Låten "Give it to me" er laget sammen med brødrene i bandet Donkeyboy, som Mo var stor fan av fra før.
– De var på lista mi over de jeg ville jobbe med i Norge, de er kjempeflinke. Men plateselskapet visste ikke at jeg var fan av dem, så da de fortalte at de var interesserte i å jobbe med meg, ble jeg helt sånn "KØDDER DU?!", haha!

– Jeg var veldig nervøs for å dra til Donkeyboy, de er så etablerte, men så tenkte jeg bare: "Du må være deg selv, det må du alltid". Og det er bra å være litt nervøs, for da blir du skjerpet. Jeg er alltid nervøs! Men det var ikke noe å være nervøs for, vi "klikka" med en gang, de er veldig jordnære.

Fortell mer om låten, da!
– Låta er så annerledes. Den er veldig meg. Den er funky, det er mange fine melodier i den, kule afrobeats, og mye rart, haha!

– Det er en kjærlighetshistorie. Det er mange som har kjærester, mange som ikke har det – og noen som venter på den rette. Låten handler om at den dagen du finner den rette, og du vet at hun er drømmekvinnen, så må du gjøre alt du kan for å kapre henne!

– Jeg venter også på den rette. Selvfølgelig merker jeg interesse fra jentene, men jeg er en gentleman, jeg liker å være ordentlig. Jeg har ikke hatt kjæreste siden ungdomsskolen, jeg! Det må være alvor. Og så føler jeg at det må skje naturlig.  Akkurat nå er det viktig for meg å holde fokus på drømmen min og musikken. Men når det skjer, da skjer det!

Hør "Give it to me" her:

</p> <p>Klikk deg videre for å lese hva Mo tenker om å være med i "Stjernekamp"!</p> <p> </p> <p> <strong>Hvordan er det å være med i "Stjernekamp"?</strong> <br/>– Det er veldig travelt, og det er intenst. Men jeg synes det er det beste konseptet som har vært på tv på lenge. Det er proft, og det er helt fantastisk.</p> <p>– Jeg var veldig nervøs i starten, da jeg ble spurt måtte jeg tenke meg om og spørre meg selv: "Er du klar for den utfordringen her? Greier du dette, Mo?". Men etter å ha tenkt nøye, måtte jeg ta sjansen. Man må ta sjanser, for det er dét livet handler om!</p> <p>– Og nå er alle som en familie! Det føles som om vi har kjent hverandre veldig lenge. Alle koser seg og gjør sitt beste, selv om det er hardt og veldig mye nytt å lære. Det er som å gå på skole! Men den kuleste skolen man kan gå på... Jeg gruer meg aller mest til opera, hvis jeg kommer så langt. Når jeg hører ordet "opera", vil jeg bare løpe!</p> <p> <strong>Se Mo synge "Play that funky music":</strong> </p> <p> <iframe height="315" src="//www.youtube.com/embed/5h4Nq4yns5A" width="560"/> </p> <p> <strong>Rekker du å være noe med vennene dine for tiden?</strong> <br/>– Såvidt! Det er ikke mye, ass. Men de kommer og ser på meg i "Stjernekamp", vennene mine og mamma. Det er veldig fint å ha dem i salen. Jeg blir som sagt veldig nervøs. Helt svett i henda, og så står du der på scenen som en sjiraff mens alle glor på deg, haha! Men når jeg begynner å synge, når jeg kommer inn i "sonen", da glemmer jeg alt. Da er det bare et skikkelig kick!</p> <p>Takk for praten, Mo! Og masse lykke til videre!</p> <p>Har du sett Mo i "Stjernekamp"?</p> </div>

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning