Harry Potter:

Hvilket Hogwarts-hus hører Harry Styles hjemme i?

Daniel Radcliffe har svaret.

Publisert Oppdatert

Alle de åtte Harry Potter-filmene er kanskje avsluttet for lengst, men overhodet ikke glemt! Hovedrolleinnehaver Daniel Radcliffe vil nok for alltid bli koblet til rollen som Harry Potter, og må svare på Harry Potter-spørsmål hvor han enn går.

Vi i Julia elsker Harry Potter-filmene, og denne videoen er ekstra morsom for alle som liker kjendiser og Harry Potter. For hva har Daniel fått i oppgave å gjøre? Jo, sortere ulike kjendiser inn i de forskjellige Hogwarts-husene: Slytherin, Gryffindor, Hufflepuff og Ravenclaw. Eller som de heter på norsk: Smygard, Griffing, Håsblås og Ravnklo. Selv om Daniel understreker at han ikke kjenner så mange av disse kjendisene i virkeligheten, tar han oppgaven på alvor.

Ta en titt, og se hvor blant andre Obama, Miley Cyrus og Harry Styles havner!

</p> <p>Noen av våre favoritter:</p> <p>President Obama: Gryffindor <br/>Andrew Garfield: Ravenclaw <br/>Miley Cyrus: Gryffindor (Daniel sier: "Kom til Gryffindor, Miley, vi skal få skikk på deg...") <br/>Dronning Elizabeth: Ravenclaw<br/>Harry Styles: Gryffindor (Daniels kommentar: "Han har jo hårmanke som en løve allerede!") <br/>Emma Watson: Gryffindor<br/>Kanye West: Slytherin(!)<br/>Beyoncé: Hufflepuff</p> <p>Er du enig i Daniels valg? Hvilke andre kjendiser ville du plassert hvor? Som for eksempel Justin Bieber, resten av One Direction, Isac Elliot eller Selena Gomez?</p> </div>

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen