musikk

Hør Taylor Swifts nye låt!

Annonserte album og singel i liveintervjuet.

Publisert Oppdatert

Jepp, dere hadde rett, juliajenter!

All teasingen og hemmelighetskremmeriet rundt liveintervjuet med Taylor Swift var en nedtelling til den store avsløringen. Nytt album er på vei! Det skal hete 1989, og kommer den 27. oktober.

I samme slengen slapp hun også en ny singel som heter "Shake It Off"! Denne sangen er 100 % pop, og det kommer albumet til å være også. Med andre ord, mindre country, mer pop! Som alltid skriver Taylor om livet sitt, og denne sangen handler om å riste av seg kritikken. Og så er den kjempebra!

</p> <p> <em>Hva synes dere om sangen?</em> </p> <p>Klikk videre for å se albumcoveret og lese fakta om albumet!</p> <p> </p> <p> </p> <p>Slik kommer coveret til 1989 til å se ut!</p> <p> <strong>Flere fakta om albumet:</strong> </p> <p>- I hver cd kommer det til å være en pakke med polaroidbilder.<br/>- Med i deluxe-versjonen er det tre opptak tatt rett fra Taylors mobiltelefon, hvor hun spiller inn ideer etter hvert som de kommer.<br/>- Taylor sier at albumet er helt annerledes enn andre ting hun har gitt ut.</p> <p> <a href="http://abcnews.go.com/Entertainment/meaning-cover-taylor-swifts-album-1989/story?id=25028609">På nettsiden abc.com kan du se video</a> fra liveintervjuet hvor Taylor svarer på spørsmål fra fans (blant andre noen fra Norge!) og forteller mer om albumet, singelen og musikkvideoen.</p> </div>

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen